- Член од
- 16 јуни 2016
- Мислења
- 959
- Поени од реакции
- 1.729
i ja bih hteo jedan nalog ako moze pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nagradno pitanje ko je?![]()
Odgovor je
Dragan Nikolic iz Filma Povratak Otpisanih (baniranih)
Clubbing Tv
http://stream01.yamgo.com/iPhone/HLS_TS/mptslive/clubbingtv-mobile.3gp.m3u8?trackingid=3011270000
sta ce tebi scripta ,kad ti drzis taj server ,opste poznato ,da ti nje losimja ,i denisa ,nebi znao ni vrata sam ,otvorititaj vijet je toliki problem.....ovo su pricali davno da nije moje a meni radi godinu ipo vec.....zanimljivo.....
Прегледај го приврзокот 161178
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/vietsf.exe
stiglo se do viet teme......nekada su ga gledali po 30-40 coveka....zahvaljujuci nama pa puta 4..od 2014 pa nadalje......sada gledam ja jer nije moje...
cudo oni koji navodno ulaze u vip deo ne iskopase i to.....
Прегледај го приврзокот 161179
Drug, ako ima neki viet nalog posalji.podjelljeno 22 naloga ,ostali nek sacekaju , dok , scripta odradi svoje
Ja ne vidim cemu sluzi ta aplikacija, osim za faljenje. Vazno je da imas user i pass. Ako hoces da gledas na kompjuter imas sajt, ako hoces na tv imas android aplikaciju. A do user i pass se lako dodje skeniranjem jer nema nikakva zastita.taj vijet je toliki problem.....ovo su pricali davno da nije moje a meni radi godinu ipo vec.....zanimljivo.....
Прегледај го приврзокот 161178
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/vietsf.exe
stiglo se do viet teme......nekada su ga gledali po 30-40 coveka....zahvaljujuci nama pa puta 4..od 2014 pa nadalje......sada gledam ja jer nije moje...
cudo oni koji navodno ulaze u vip deo ne iskopase i to.....
Прегледај го приврзокот 161179
nekoliko posta unazad napisao si i zahvalio si se luc+lucu na tom serveru,sada si kao mikusa poceo da pricas neke izmisljotine da ja drzim....ajd da vidimo ko drzi ja ili luc+luc.....ako kazes da ja pa ok slazem se ,sta ima tu lose.....a skripta.....pa voleo bih viditi jednu tvoju koju si napravio,na svaku jednu postavicu 10 svoje...mislim da je to ok.....inace sve si u pravu,zao mi je sto se tako ophodis jer nikada nismo imali neke sukobe i uvek bio korektan prema tebi .....ali ok,tek sada vidim da sve sto su mi pricale kolege,bile su u pravu.....sluzis se poluistinama i lazima,rekla kazala u ovom tvom postu,ali dobro to neka ide tebi na cast i necu komentarisati vise tvoje nebuloze...sta ce tebi scripta ,kad ti drzis taj server ,opste poznato ,da ti nje losimja ,i denisa ,nebi znao ni vrata sam ,otvoriti
ovde netreba ni user i pas i tome sluzi,sa userom i pasom moze gledati i svaki laik ko zna da upali racunar i instalira vlc....a tebi je mozda lako ali 99 posto korisnika tesko dolaze do usera...inace nebi to ni postavio da nisu doticni se hvalili kako ulaze u vip deo ,pa mi malo cudno da navodno ulaze a da nisu dosli do toga....Ja ne vidim cemu sluzi ta aplikacija, osim za faljenje. Vazno je da imas user i pass. Ako hoces da gledas na kompjuter imas sajt, ako hoces na tv imas android aplikaciju. A do user i pass se lako dodje skeniranjem jer nema nikakva zastita.
Sluzi za reklamu i da moze vise ljudi da u gura na ovi SF tako da zaradi ot reklame,znas kako arabe se raduje na cvetni stvari i on se drzi o tome a isto reklamirat ovi luc+luc.. da moze da gi pusta da gledat bez pare.Ostavi ga nevidis da jeljubomoram.hahaha.Bilo je vremena da je objavil da SF e centra sveta.hahaha.Boze boze uzmi taj tvoj covek i vise go ne vracaj ovde na zemlja.heheheJa ne vidim cemu sluzi ta aplikacija, osim za faljenje. Vazno je da imas user i pass. Ako hoces da gledas na kompjuter imas sajt, ako hoces na tv imas android aplikaciju. A do user i pass se lako dodje skeniranjem jer nema nikakva zastita.
Nisam probao tu aplikaciju tako da neznam dali treba user i pass, ali znam da imas tvoj nalog boki71 na tvviet koji ti dao luc-luc, pa mozda si ubacio u tu aplikaciju.nekoliko posta unazad napisao si i zahvalio si se luc+lucu na tom serveru,sada si kao mikusa poceo da pricas neke izmisljotine da ja drzim....ajd da vidimo ko drzi ja ili luc+luc.....ako kazes da ja pa ok slazem se ,sta ima tu lose.....a skripta.....pa voleo bih viditi jednu tvoju koju si napravio,na svaku jednu postavicu 10 svoje...mislim da je to ok.....inace sve si u pravu,zao mi je sto se tako ophodis jer nikada nismo imali neke sukobe i uvek bio korektan prema tebi .....ali ok,tek sada vidim da sve sto su mi pricale kolege,bile su u pravu.....sluzis se poluistinama i lazima,rekla kazala u ovom tvom postu,ali dobro to neka ide tebi na cas i necu komentarisati vise tvoje nebuloze...
to je lepo imati za prijatelje takve vrhunske strucnjake,sto ih ti nemas da bar i tebi otvore vrata a ne da budes u tami svevreme i na svim sajtovima.....zao mi je i sto stalno dolazis na sf i redovno te banuju kao i pre neki dan ali sam si tako odlucio...
ovde netreba ni user i pas i tome sluzi,sa userom i pasom moze gledati i svaki laik ko zna da upali racunar i instalira vlc....a tebi je mozda lako ali 99 posto korisnika tesko dolaze do usera...inace nebi to ni postavio da nisu doticni se hvalili kako ulaze u vip deo ,pa mi malo cudno da navodno ulaze a da nisu dosli do toga....
Nisam probao tu aplikaciju tako da neznam dali treba user i pass, ali znam da imas tvoj nalog boki71 na tvviet koji ti dao luc-luc, pa mozda si ubacio u tu aplikaciju.
Da u pravu si covek je veliki koliko se ne fali da ima prijatelja.imam ja na desetak mesta svoje naloge.....jer imam i pay pal i nisam neki balavac,vec zivim od svoga rada......a tacno je da mi je luc prijatelj,kao sto mi je i cikakure,losmj,denis.......covek je veliki onoliko koliko prijatelja ima.....
uzivaj ti druze ,zelim ti sve najbolje ......mozda do nekog sledeceg vidjenja na nekom drugom sajtu....