Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Evo poslat mi je prvi password od clana koji nezeli ici u javnost pa molim i onoga tko ima za drugi nivo password moze mi poslati isto tako necu objaviti javno tko je a i sve passworde cu slati na pp da neizadu bas u javnost tako zhtjevaju

Evo imat cu sva tri passworda poslje 20h kada se covijek vrati kuci jel ga nezna napamet a i nije cesto ovdje prisutan pa nije ni znao da ima poruku i password od boze tako da cu ja podijeliti svima koji mi ostave privatnu poruku jer se ja tesko snalazim sa ovim slovima a vi onda medusobno si djelite to na pm a sada i ja moram ici u grad pa se cujemo kasnije.
Pozdrav svima

"Sirotinji" je dobro i prevazidjeno, a vlasnike ovih servera treba "busiti" sto vise, da i jedni i drugi imaju cime da se zabavljaju ! ;) :D[DOUBLEPOST=1480925463][/DOUBLEPOST]
killeru vidim one liste jos uvek rade ! :D
Vidi jako dugo sam u ovome i uvijek se nesto moglo gledati bas uvijek .Ako se kojim slucajem max zatvori izaci ce total tv van.Total tv je prebijen vec ima duze godinu dana skoro godinu i pol ce sada biti kad sam ja svojim ocima vidio isto i vip tv hr i jos dva necu spominjati jer neki su prijatelji sa njima.Ponudena mi je bila onda cijena za 5 platformi 2000kn jednokratno na neograniceno vrijeme.Ponudili su mi djelatnici tj terenci za njih od tcoma zanimljivo da tako nema brige za liste i cs bice uvijek nesto;)[DOUBLEPOST=1480951049][/DOUBLEPOST]
Hrvoje Stepanic - Velika Gorica koji drzi ovu stranicu http://www.m3uliste.pw dali je prisutan na ovome forumu.
A drugo pitanje zasto se niko nejavlja tko ima password od boze da uspjemo otvoriti ove datoteke sto ih je bozo spremio http://www.mediafire.com/file/0jts21x7czy2rbc/bozo_15_11_2016_IPTV_skeniranje.rar
Znaci ja imam password za treci nivo ali ni jednu drugu mapu nemogu otvoriti kao ni one vidljive rar datoteke jer je password drugaciji probala ali nejde znaci neko ovdje na forumu ima password za prvi i drugi nivo pa ako hoce biti anoniman neka mi posalje password necu javno obznaniti tko je ili jednostavno neko ne zeli da se ovo sazna i prosiri u javnost pa neka mi opet i to javi da vise netrazim okolo, obrisem datoteku i idemo dalje.
I trece pitanje dali neko vec ima ovaj program ja sam pitala koliko dode a on odgovorio kao na slici
Evo primjer https://www.youtube.com/watch?v=KCRMhQa-mPc
Mislim da i tu zavisi samo od dobre combo liste ili grijesim?
Прегледај го приврзокот 161078
Taj program ili ti wget ljepo spakovan moze biti i u celofanu sa maslinom ili kako nekad rece moze u samo hauba od starog auta.Danas dobra comba je 90% posla obavljenog a alat nije toliko bitan ako vrti.
Combo je najbitnija stvar u tome i sreca to ti ko loto ako naleti ok ako ne nista idemo dalje.A veli se sreca prati hrabre.
PS:da i malo proucite VM program nekad je jako dobro radio za net tv

Последно уредено:
Interesni diskusii so paswordi ete barase magdalena od site lugeto i pratija, i sega sto nisto ke si ostane taka izgleda nema da dobije nikoj pasword.Bas me interesira vo 2 i 3 nivo sto ima vnatre ako prati nekoj pass ok,ako ne prati pak ok da ste mi zivi i zdravi.pozdrav do site toa od videoto softverot go imase na nekoj cracking forum,dali crackingportal bese nemoze da vidam se unapreduva-nadgradba ima momentalno sajtot.

не отвора ни еден линк,ама мислам,ова е Украиснкиот канал Нови?или друг канал,и кога бараш нешто ,давај повеќе информации,ако сакаш да добиеш помош

Nisam baš pratio temu oko tog Božo-rar. Šta je u tim fajlovima, ako je combo lista ne vidim razloga za toliku potražnju - svi skeniraju iste stvari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom