Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Stranica 970 clan Zook2009 postavio link od "bivseg clana " gdje imas video i sve ostalo objasnjeno a password od file cu ti poslat na PM ... i eto sve sto uspijes vrijednije ti je nego jedna dobivena lista na tanjuru ...
A listu ces dobit veceras .

Последно уредено од модератор:
Ovo nikada nemojte da koristite!!!
Imao sam listu koja je imala max conection 40 i hteo sam da je proverim.Posle toga je prestala da radi,a radila je do besvesti 2 godine minimum...

6g3qDBz.png

Aj da vidim kako ce pucati bas me zanima ajde campi to sta si sve nabrojao je sunt ko onaj srpski folk
jad i bijeda.Mozecs sve da izbacis cim prije za mene bolje manje ce stucati sve. Nemas ti pojima kako
java i skripte funkcioniraju. Moj jedan poznanik programer pojede za dorucak cijeli sf.A drugi strucnjak zamraci za 5 minuta i ostanu samo dugmici.a treci to sve sto nabrao servere otvori isto za 5 minuta m sve panele.Kod nas se kazu blize si peci bolje se grijes a nekim slucajem imam rodaka genijalca ,koji ima takav tim strucnjaka da ti pamet stane staces i nemoj prijetiti za mene ste cista nula i to trecerazredna heheheh
Sad pucaj sf je mrtav a vip jedno smece za mene. Neki dan sam se usetao unutra ko frajer i liste su sranje bar za mene a da o ostalom ne pricam a udem kad hocu i gdje hocu.I veli moj rodo da je zastita na sf amaterska to se premjenjivalo jos proslo stoljece.
Sad ako ne izbacis sve liste za meni si jedna obicna lajava pic..!!!!!!
dsuki1966 jarane evo ako se slazes da pocnemo sa tim adresama da vidimo mozemoli na gurat na 5001
sto kad je bal nek bude i maskenbal,jbt liste nemogu da ljude shvatim da prijete citavo vrijeme tim stvarima,stvarno bezveze ali ako onda ovdje na Kajgani :) ... Mislim na objavlljivanje !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom