Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
svi koji su poslali ,zahtjev za listu ,imaju pm ,ako sam nekoga preskocio nek se javi ponovo ,idemo dalje hehehehe ,
72295581dcd1.gif

Ja sam te zamolio za novi strim TV Nova RS posto ovaj stari ne radi.

international brate ako moze password od bozo.rar
Pa sto ste toliko zapeli za bozo rar unutra su tri liste stim da prve dve moze gledati samo jedan clan
nemogu dva istovremeno, a kamoli vas koliko trazi,a treca onako osrednja i od toga nema bas puno koristi.
Po mojem najbolje da international podijeli na tri clana svakom jednu listu i kraj prici mozda je to i vec uradio;)

Pa sto ste toliko zapeli za bozo rar unutra su tri liste stim da prve dve moze gledati samo jedan clan
nemogu dva istovremeno, a kamoli vas koliko trazi,a treca onako osrednja i od toga nema bas puno koristi.
Po mojem najbolje da international podijeli na tri clana svakom jednu listu i kraj prici mozda je to i vec uradio;)
unutra je pet lista

каде е тој фаил bozo.rar превртив 15 страни наназад неможам да го видам,баш да видам што листа е

sorry
POZ TURKEY KANALI I LIG TV AKO IMA STABILNE MOLIM NA PP HVALA POZ
pls

Dvije manje solidne liste na poklon znaci dvojica nek se jave nema ih vani
http://giant-iptv.com:5477-----o toj se radi:oeoeoe:
PODIJELJENE[DOUBLEPOST=1480428123][/DOUBLEPOST]@ziko tara kad naletim na te saljem nemogu ti pm poslat zatvoren ti;)[DOUBLEPOST=1480428590][/DOUBLEPOST]@zika tara poslao sam ti na pm listu javi dali je ok

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom