Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој нека пушти добра листа со спортски и филмски канали на ПП,ама да трае листата подолго време.Имам една ама ми се гаси на секои 10 секунди(броев).Битно ми е да ги има ХБО Синестар,Арена Спорт(по можност ХД) Спорт Клуб,Беин Спорт....
Enyone?

pozdrav e ako i KRALJ INTERNATIONAL OD U IPTV PENZIJU MOZE SE FORUM ODMA ZATVOTITI POZDRAV[DOUBLEPOST=1480341658][/DOUBLEPOST]SVAKA CAST JOS POJEDINCIMA NA FORUMU POZRAV

Последно уредено:
ko napise da sam kralj ima listu od mene a moze i car a moze i obe varijante

lJtYHLN.gif

Ako nekad sretnes Diogena, pitaj ga jeli nasao ono sto je trazio ! ;)
Aktuelan svet je takav, evo vec celu istoriju covecanstva ! :)
Mora da si mlad decko - sto pre prihvatis cinjenicu da je covek coveku vuk - bice ti lakse u zivotu !
Veruj mi - to ti govorim dobronamerno i sa iskustvom starijeg coveka !
Postujem (iako se ne slazem) tvoje misljenje i ne sporim oko toga.Mislim da si razumeo koja je moja poenta.[DOUBLEPOST=1480348132][/DOUBLEPOST]
Ako nekad sretnes Diogena, pitaj ga jeli nasao ono sto je trazio ! ;)
Aktuelan svet je takav, evo vec celu istoriju covecanstva ! :)
Mora da si mlad decko - sto pre prihvatis cinjenicu da je covek coveku vuk - bice ti lakse u zivotu !
Veruj mi - to ti govorim dobronamerno i sa iskustvom starijeg coveka !
Postujem (iako se ne slazem) tvoje misljenje i ne sporim oko toga.Mislim da si razumeo koja je moja poenta.

hajde da malo unistimo ovo sto djelitehttp://gradina1.info/get.php?username=Joze2&password=Joze2&type=m3u[DOUBLEPOST=1480348343][/DOUBLEPOST]jos jedan komentar ide druga

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom