Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ako tebe preskocimo, svuda ima robe ! :D[DOUBLEPOST=1475759323][/DOUBLEPOST]Domacih kanala ima jako slabo, ali zato ovih belosvetskih ..... :D[DOUBLEPOST=1475759384][/DOUBLEPOST]Gadjas po zapadnoj evropi i ne mozes promasiti ![DOUBLEPOST=1475759477][/DOUBLEPOST]I opet ponavljam, najbolje je ukrstiti server iz jedne i listu iz druge drzave i onda radi non-stop, k'o drakstor ! :D[DOUBLEPOST=1475759710][/DOUBLEPOST]Npr. listu iz Slovacke gledas na francuskom serveru, itd. ;)[DOUBLEPOST=1475759942][/DOUBLEPOST]Npr. ove pinkove gledas na serveru iz UK, ili neka slicna kombinacija ! :D[DOUBLEPOST=1475760284][/DOUBLEPOST]Steta sto se ugasio onaj univerzalni server - gledao sam skoro sve evropske liste na njemu, godinu dana ! :(;)[DOUBLEPOST=1475760395][/DOUBLEPOST]I, sada postoji par njih, ali sa slabijim izborom gledanja ! ;)
vis vis sad si mi dao neku ideju hihihhihih;)

Последно уредено:
I ovi iz VIP bunkera na SF gi napal neki virus pa gi je izteral sve iz tamo za to se javljat ovde ,ali treba da se lecat sta da radis makedonci ako gi ne primat nema gde.hehehehehihihi
oni iz bunkera se drze one uzrecice
zavadi pa vladaj
ali im puse sa svih strana malo malo pa opet upad hiihhihi

ima neko listu za večeras stabilnu listu za tekmu hrvatska kosovo

I meni isto treba history 2 imaš skoro na svim listama evo sad večeras na ovim sto su podeljene.

crime and investigation new mogucnosti night ja da nadjem ima ga na svim exyu listama na engleskom bez prevoda ili umesto njega stave discovery id nije mi jasno sto rade to ako nema kanala nek izbrisu bolje nego da bude drugi kanal.

ajde ako ima neko CI sa prevodom neka posalje
samo jedan kanal potreban ako neko ima nek posalje nije valjda tolika potraznja za ovaj kanal

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom