Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ajde milutine pa ti vljas sad gluposti koje liste o cemu pises znaci pocni da ucis jezik da bi sutra mogao da pratis forume po usa ne da dodje ovde da prosipas pamet kako znas nesto i da si dospio na neki nivo a metes ulice ok posten je to posao ali sta ce ovde ili ti je hobi da dodje malo na kajgana da seres malo[DOUBLEPOST=1475572939][/DOUBLEPOST]
pa vozi taj kamion smecarski ko lud drzi se doboro da ne odletis
U Lake George sam poslovno, inace zivim u Francusku. Zato sam se i probudio tako rano.

Razum ja da je sve to tebi, da od toga gledas da zivis, i zato te mongo povredilo to sto sam rekao. Bez para nemoze da se zivi. Meni je to samo zezanje od dosade zbog jetlaga.

U Lake George sam poslovno, inace zivim u Francusku. Zato sam se i probudio tako rano.
de malo napisi o sebi da si uspijesan inace zivis skladan zivot imas 3 dijece volis prirodu setnje po kajgani inace si fin a nisi iz finske a hobi ti je autorska prava posto si po zanimanju pravnik

Последно уредено:
ovaj covjek je zaludjen sa slikanjem haha
Jel ti kapiras ovo sto kacim ?[DOUBLEPOST=1475588430][/DOUBLEPOST]upload_2016-10-4_15-39-52.pngupload_2016-10-4_15-40-7.png U isto vreme dva razlicita izvora ![DOUBLEPOST=1475588845][/DOUBLEPOST]Mora da je u pitanju vremenska zona, ili gresim ! ;)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom