Ko od vas ima prijatelja a taj placa D3GO mozete na osnovu njega da gledate D3GO naravno ako vam da User i Pass ... Login podatke .... znaci jedan placa 3 korisnika gledaju nebitno gdje se nalazite
Прегледај го приврзокот 114933 Прегледај го приврзокот 114934 Прегледај го приврзокот 114935 Прегледај го приврзокот 114936 Прегледај го приврзокот 114937
i jos mnogo vise
Pozdrav[DOUBLEPOST=1424563961][/DOUBLEPOST]
Jimmy
To je sve Copy/paste ono sto ljudi sami nadju uloze dosta vremena u pronalazenju provajdera i samim tim streamova to sigurno nece osvanut na forumu a ovo ostalo je manje vise vazno mnogima poznato samo... ima tu i tamo neka lista sto nebi trebala da izadje na forum ali opet pretezno Copy/Paste
Ima provajdera koji nude vrhunske kanale to se strogo cuva za sebe eventualno podijeli sa 1-2 covjeka i to pod uslovom da se jako dobro poznajete godinama.
Od Evropskih pa do Balkan provajdera sve se gleda a ovi sto izbacuju liste kao Balkan liste i tom slicno tu su ciste navlakuse ljudi prave biznis al ok mene ne dira ja sam pretplatnik Total Tv gledam preko Satelit i Nasa TV uz to D3GO to je stabilno i nemoze niko da to moje stavi na bilo koji forum .... a mene sto se tice neradim Copy/Paste ako imam nesta kvalitetno podjelim sa najboljim prijateljima i mogu na 1 ruku da ih nabrojim... ostalo je sve danas radi sutra ne radi.
Pozdrav i svako dobro druze Jimmy poznajemo se poprilicno dugo a ostalim forumasima ugodan ostatak veceri
Pozdrav