Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Je on jedini moze da skine svaki server na mac od dva brata,diogena,arta, ma sve.
Jel zna neko kakva je ova lista? Cuo sam da je ovaj Mrga opasan lik
Kako uvijek svaki sta vredi je u tvojoj grupi to mi nije jasnoJe on jedini moze da skine svaki server na mac od dva brata,diogena,arta, ma sve.
Nije opasan hahaaa zajebant decko.
Voli se salit i velika drugarcina uvijek uz tebe sta su rijetki.
A ko folll neznas hahaaaaa malo prc aaaaaaa
Sad cu mu to poslikat da vidim reakciju.
Ne gine ti prc sad hahaaaa.
Samo dugmici ce ti ostat.
Автоматски споено мислење:
U mrgu IPTV-ov raj se širi,
stotine kanala, filmovi bez granice ri.
Serveri huče, streamovi jure brzo,
Mrga, drugarčina, uživa u tom čudu!
No kad se mrgaj spoji s prijateljem od zlata,
IPTV ne pada, Xtream i M3U blista svuda.
U noći streama, s VLC-om u ruci,
Mrgova ekipa – pravi drugarčina tu!
I Stibica tamo ima i on dobar skener najboljiKako uvijek svaki sta vredi je u tvojoj grupi to mi nije jasno
Taj momak je pravi zmaj.
Prica se da imate najacu grupu inace.
Tog Mrgu se moze do njega kako.Kako uvijek svaki sta vredi je u tvojoj grupi to mi nije jasno
Taj momak je pravi zmaj.
Moze preko ovog matore gore Stibice njega trazi.Tog Mrgu se moze do njega kako.
Ko je taj Mrga?? Evo vidim danas Telegram poludio koliko se pise o njemu.Moze preko ovog matore gore Stibice njega trazi.
Okojem se portalu radi. Ako nije tajna.Radi I sa macom odlicno ja je gledam preko maca vec 3 godine I jos uvjek radi jedan mac sto je bas interesantno
Koja je to grupa? Kako se moze uclaniti?Kako uvijek svaki sta vredi je u tvojoj grupi to mi nije jasno
Taj momak je pravi zmaj.
On je jedini koji može srušiti svaki server na Macu od dva brata, Diogene, Arte i Ma Svea.
Nije opasan hahaaa zajebant deckko.
Voli se salit i odličan prijatelj uvijek s tobom, što su rijetki slučajevi.
A ko folll neznas hahaaaaa malo prc aaaaaaa
Sad moram pozirati da vidim reakciju.
Nemoj sad umrijeti, haha.
Ostat će vam samo dugmad.
[automatsko spajanje]1765697371[/automatsko spajanje]
IPTV raj se širi na internetu,
stotine kanala, filmovi bez granice ri.
Serveri huče, streamovi jure brzi,
Mrga, prijatelju, uživaj u tom čudu!
No kad se mrgaj spoji s prijateljem od zlata,
IPTV se ne ruši, Xtream i M3U bljeskaju svugdje.
U noći streama, s VLC-om u ruci,
Mrgova team – pravi prijateljčin veci si ti majstor od njeg nepoturaj jaje drugom
na ppPozdrav svima, tražim M3U popis ili MAC adresu koja sadrži albanske kanale.
Ako netko ima stabilan popis, može mi ga poslati, bio bih vam jako zahvalan. Hvala unaprijed!
Aj ne mucite se ne mozete vi do njega i tamo u to grupu uc niko tako da zatvaramo tu temu.To je visa razina od videnog.Moze preko ovog matore gore Stibice njega trazi.
Ko je taj Mrga?? Evo vidim danas Telegram poludio koliko se pise o njemu.
Jel radi to cudo
Okojem se portalu radi. Ako nije tajna.
Koja je to grupa? Kako se moze uclaniti?
Sta se desava ovde https://185.166.252.230/admin/#/ ako neznas odi da pitas u ta grupa.Aj ne mucite se ne mozete vi do njega i tamo u to grupu uc niko tako da zatvaramo tu temu.To je visa razina od videnog.
Kraj rasprave.
Zasto mora da ima ovoliko trojance?✴️ Portable MAC & M3U Programları ✴️ indir ve kullan [1dir1]
Part-1 : (Combo üretici ) - Bulduğunuz M3U linklerini (Çoklu M3U URL) de combo oluşturarak kendinize combo listesi hazıryabilirsiniz.. Part-2 : (Panel tara) - (Panel URL'leri) kısmına http://paneladresi:8080 her neyse panel esas adresi yazıp, üsteki programda oluşturduğunuz Combo Dosyası (user...satworld-forum.com
Kad mi treba jedan strim od mac izvlacim ga so ultimate iptv playlist loader i vlc player.. za vise strimova ova je bavno i dosadno. Ali ako imas visak vremena za ovo da radis pisi pp i objasnicu ti.ima li neko da moze od maca da naprvi m3u listu od ovog portala http://mag.clientportal.link:8080
imam validne macove al mi treba m3u za extreme