lista nije problem ,ali cudno nalog napravljen na danasnji dan i prvi post trazis listu ?Pozdrav drustvo moze jedna lista baltazar,panther i jos neku koja je nasa i koja nije izbacivana po forumima unapred hvala drustvo i zivi bili..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lista nije problem ,ali cudno nalog napravljen na danasnji dan i prvi post trazis listu ?Pozdrav drustvo moze jedna lista baltazar,panther i jos neku koja je nasa i koja nije izbacivana po forumima unapred hvala drustvo i zivi bili..
Koliko znam MAC sa toga portala već odavno ni sa jednim alatom nije moguće pretvoriti u m3u.nece da konvertuje al ipak hvala
pozdrav druglista nije problem ,ali cudno nalog napravljen na danasnji dan i prvi post trazis listu ?
ajd meni ko nekad za TV send endless CRO listlista nije problem ,ali cudno nalog napravljen na danasnji dan i prvi post trazis listu ?
Prijatelju, nema ovde novihlista nije problem ,ali cudno nalog napravljen na danasnji dan i prvi post trazis listu ?
90% ih ima po nekoliko naloga. Sve prevaranti.Brate imao sam nalog ali nemogu se logovati zato sam otvorio novi nalog jer mi treba lista ovu sto sam.imao nece vise da radi.E to je to zivi bili.lista nije problem ,ali cudno nalog napravljen na danasnji dan i prvi post trazis listu ?
ajd meni ko nekad za TV send endless CRO list
Автоматски споено мислење:
ajd meni ko nekad za TV send endless CRO list
Автоматски споено мислење:
hhe a ja ti poslao listu na stari nalogBrate imao sam nalog ali nemogu se logovati zato sam otvorio novi nalog jer mi treba lista ovu sto sam.imao nece vise da radi.E to je to zivi bili.
imas pmhhe a ja ti poslao listu na stari nalog
Radi I sa macom odlicno ja je gledam preko maca vec 3 godine I jos uvjek radi jedan mac sto je bas interesantnoKoliko znam MAC sa toga portala već odavno ni sa jednim alatom nije moguće pretvoriti u m3u.
Inače, ranije su takve liste dobijene od MAC-a na tom portalu uredno radile (i još uvijek rade, provjereno).
Da, da, radi preko MAC-a ali se više odavno ne može iz MAC-a dobiti m3u koja inače uredno radi.Radi I sa macom odlicno ja je gledam preko maca vec 3 godine I jos uvjek radi jedan mac sto je bas interesantno