Poslace ti sigurno pyrana ili zokiniko cim vide poruku,ima jos dobrih ljudi,ali njih dvojica su ovde podelili na 1000 listi. Ispostuju svakog ili bar vecinom svakog ko im se obratiposlato na pp @Elvis saban
ako sta valja ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslace ti sigurno pyrana ili zokiniko cim vide poruku,ima jos dobrih ljudi,ali njih dvojica su ovde podelili na 1000 listi. Ispostuju svakog ili bar vecinom svakog ko im se obratiposlato na pp @Elvis saban
ako sta valja ..
imas pmhvala puno drug
imas pmhvala puno drug
imas pmPoslace ti sigurno pyrana ili zokiniko cim vide poruku,ima jos dobrih ljudi,ali njih dvojica su ovde podelili na 1000 listi. Ispostuju svakog ili bar vecinom svakog ko im se obrati
hvala puno drugimas pm
Автоматски споено мислење:
imas pm
imas pm
HvalaImaš listu u PM
drug ako si tu pisi na pmimas pm
imas pm
imas pm
Pa za to ima programa stavis portal i maca i pritisnes dugme i odmah ti pojavi lista u m3u formatu.ima li neko da moze od maca da naprvi m3u listu od ovog portala http://mag.clientportal.link:8080
imam validne macove al mi treba m3u za extreme
notepad++ најбрз начин или ако гледаш на тивимате , таму има опција определени групи(земји, категории) да не ги гледаш.Ima li nacin od m3u link da skratam kanali koi ne mi trebaat i da gi zacuvam samo onie koi mi se bitni
Ili edinstven nacin za ova e Notepad/Vim?
таква конвертирана листа не се апдејтираkoji je program moze li se dobiti
koji je program moze li se dobiti
nece da konvertuje al ipak hvala✴️ Portable MAC & M3U Programları ✴️ indir ve kullan [1dir1]
Part-1 : (Combo üretici ) - Bulduğunuz M3U linklerini (Çoklu M3U URL) de combo oluşturarak kendinize combo listesi hazıryabilirsiniz.. Part-2 : (Panel tara) - (Panel URL'leri) kısmına http://paneladresi:8080 her neyse panel esas adresi yazıp, üsteki programda oluşturduğunuz Combo Dosyası (user...satworld-forum.com
Не е тивимате некоја ИПТВ смартест или така нешто што поддржува иОС моменталноnotepad++ најбрз начин или ако гледаш на тивимате , таму има опција определени групи(земји, категории) да не ги гледаш.
таква конвертирана листа не се апдејтира