Imas PMajde na PM link koji radi,, nakon zadnje akcije pogasilo se dosta
hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imas PMajde na PM link koji radi,, nakon zadnje akcije pogasilo se dosta
hvala
nije se nista pogasilo samo se malo izmijenilo...ajde na PM link koji radi,, nakon zadnje akcije pogasilo se dosta
hvala
a znas li sta se e promenilo?nije se nista pogasilo samo se malo izmijenilo...
krivo sam se izrazio mozda ..sve jasno oko crneudovice ...nego mi mac treba koji radi ...macovi su prestali imao sam ih par komada...Imas PM
Crna udovica radi sasvim normalno,samo ti je potreban pravi MACmoze li neko pojasnjenje oko udovice jer vec neko vrijeme neradi sa tim dns kao prije. imao sam par vazecih macica od prije pa bih da ih isprobam.
LP
a gde sa objavleni te macove za koj pricas?Crna udovica radi sasvim normalno,samo ti je potreban pravi MAC
Sta treba da ti dam taj MAC koji gledam????ili ne razumem sta hoces???a gde sa objavleni te macove za koj pricas?
ne mi treba nikakav mag i bez ovo ne gledam to ,samo se cudim koj ti go dal taj mag-znaci si go uzel ot mesto gde je objavlen .E sad me interesira gde je to mesto.Sta treba da ti dam taj MAC koji gledam????ili ne razumem sta hoces???
Taj MAC imam zadnjih 4 godina,imam jos nekih sto je ovde postavljao clan "Bahrija"i svi jos uvek rade samo sto su svi jednokokcijski,samo jedan moze da gledane mi treba nikakav mag i bez ovo ne gledam to ,samo se cudim koj ti go dal taj mag-znaci si go uzel ot mesto gde je objavlen .E sad me interesira gde je to mesto.
imam jatrazim skener kao sto je bio lazar net , dajem pare za ovo , više na pm ako nekog interesuje