Jedino presednik pedera i tu nema da ti fali ugurat ces ga preko redaMa ja ce lakse stati presednik HR nego sto da se ugaram tamo kako pricas.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jedino presednik pedera i tu nema da ti fali ugurat ces ga preko redaMa ja ce lakse stati presednik HR nego sto da se ugaram tamo kako pricas.![]()
kao i svaki putKoliko vidim, samo je pogorsao svoju situaciju...
dark web je svojevrsna trgovina medvjede, imas hakere koji prodaju i ostale koji kupuju ili robu ili usluge, sta ti nije jasnoCuliste za dark web ako ste vi usli na dark web jacu ga isecem prvo toje kaznjivo ko udje jer to su hakeri koliko znam znaci bas ce vas da puste i vam ce dati sve ma daj bre nelupetajte mnogo
hobi cesto prijedje u biznis, mnogi hekleri su presli u resellere a neki cak i u vlasnike listi.. tako da....I gdje je tu "Hobby" ? To rade samo oni koji pokusavaju zaradit a pljuju po resellerima
"Nidje veze"! Vi ste ovo i pokvarili.
Ako ti je za utjehu,i meni nedaju vise da se logujemPozdrav svima.
Da li netko ima isti problem da ne moze da se prijavi na https://balkaniptvclub.ydns.eu/index.php?login/login
Kod mene dodje stalno Incorrect password. Please try again , iako su podaci ispravni.
Pozdrav svima.
Da li netko ima isti problem da ne moze da se prijavi na https://balkaniptvclub.ydns.eu/index.php?login/login
Kod mene dodje stalno Incorrect password. Please try again , iako su podaci ispravni.
Ne ide tako, ne dolazi emailMa sve je rjeseno:
stisni "Resend email" i nakon toga na tvoj mail dodje poruka i samo u poruci kliknes na
Unlock jour account
i nakon toga te otkljuca i mozes normalno na balkan forum,
pozz
Ja isto probav, mi izleze, This link could not be verified i ne mogi da se logujem.Ma sve je rjeseno:
stisni "Resend email" i nakon toga na tvoj mail dodje poruka i samo u poruci kliknes na
Unlock jour account
i nakon toga te otkljuca i mozes normalno na balkan forum,
pozz
treba li i Licna Dokumenta da uslikaju.. cuj sa ip adressom da se jave, pa neki imaju dinamicne ip, neki mijenjaju mjesta ili net.. ccc svasta da cujem.. ali pravi razlog je mozda 'nedovoljno donacija' drugim rijecima, ne doniras - nema pristupa, gazde su opaki.. buaahahahahhhekipa radi na rijesavanju tehnickog problema. javite se moderatima sa Vasim ip adresama i rijesit ce se.
LP
Ipak sa naredni zahtjev za "unlock" account-a po meil, problem je rijesen.Ja isto probav, mi izleze, This link could not be verified i ne mogi da se logujem.
Legolas jesi rijesio ulazak u forum meni nista nedolazi u emailMeđutim, sljedećim zahtjevom za "otključavanje" računa putem e-pošte, problem je riješen.