Koje ime javno ,pa reci,JAVNO.Jos jednom te pitam na koje sve playere mogu da se gledaju te tvoje liste jer ti ih i prodajes da ti negovorim ime ovde javno .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koje ime javno ,pa reci,JAVNO.Jos jednom te pitam na koje sve playere mogu da se gledaju te tvoje liste jer ti ih i prodajes da ti negovorim ime ovde javno .
Pozdrav, mozes li meni da posaljes imam zelju da naucim, hvala unapred.skeniras li lemi skriptom
ko hoce skriptu saljem na pp,sa objasnjenjem za pokretanje,a gospoda koja kaze da je visrus,samo da nebi skenirali neka kazu u kojoj liniji u scripti se nalazi virus?
slao sam na pp mnogima,dijelite izmedju sebe,slao sam i uputstvo,pa neka neko proslijedi od ovih mnogih sto sam dao,a istovremeno bi zamolio gosposdu koja tvrdi da je virus da samo kazu u kojoj liniji u skripti se krije taj virus?Zasto ste zavidni ,zasto samo vi da skenirate a ostali da vas mole za listu?Pozdrav, mozes li meni da posaljes imam zelju da naucim, hvala unapred.
slao sam na pp mnogima,dijelite izmedju sebe,slao sam i uputstvo,pa neka neko proslijedi od ovih mnogih sto sam dao,a istovremeno bi zamolio gosposdu koja tvrdi da je virus da samo kazu u kojoj liniji u skripti se krije taj virus?Zasto ste zavidni ,zasto samo vi da skenirate a ostali da vas mole za listu?
Hajde meni posalji , neznam kome si poslao pa da trazim od njihsada cu napraviti bez tog broja i saljem svima koji zele
Posalji i mene i instrukcije.sada cu napraviti bez tog broja i saljem svima koji zele
За тие што не разбираме може да ни објасниш што точно прави тој дел?
Hajde drugar posalji meniko zeli skriptu novu,na pp ,pojednostavljena radi 100% ,potvrdit ce clanovi kojima sam vec poslao,bez tog "dilberovog virusa"
poslatoHajde drugar posalji meni
Може да ми пратиш и менеko zeli skriptu novu,na pp ,pojednostavljena radi 100% ,potvrdit ce clanovi kojima sam vec poslao,bez tog "dilberovog virusa"