Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
JnjXSog.png

google, i dovoljno je
Ma jest ali treba da skenira malo vise od lokalne mreze :) a na googlu ima sve samo treba carobna rijec ;) ili dukata kosto sam vec reko ...
Jos samo da dodam ovo sto pisem dukata da nebi neko pomislio da prodajem ili bi prodo vec zbog tog kako je tesko doc do takvog alata ili programa ....

Последно уредено од модератор:
ok. hvala svim onima koji su se potrudili da malo objasne o problemu,ali izglega da je promenjen usser i pass jer ni na vclne radi.
tissot 75 je bio upravu hvala drugaru.

Pitanje

U kojoj listi osim radiokafic i Siol moze da se nadje program Fine Living sa nasim sub? U kafic listi ne radi Fine Living.....

Hvala svima na odgovorima

Pozdrav

Ponekad 2x2 i nije CETIRI?Sledite svoje znaje i svoje instikte i uzivajte u necem sto je samo vase,i sto sami napravite,a i ostace vase bar za neko vreme.Ostavite mog druga @internationala,neka bar malo dane dusom...Covek zna puno,puno izlazi u susret svima,ali jednostavno nije u mogucnosti da odgovori na svaciju poruku i svakom izadje u susret!A ako i bude nastavio tim tempom, ipak morace neko od vas da se pretplati na vama dostupne provajdere na kraju.Crta je crta!
Ipak sve ima svoje granice!
Nadam se da se moj drug Z....nece ljutiti na mene?!
Pozdrav svima na forumu,posebno coveku pod pseudonimom @international!

Последно уредено од модератор:
U dreambox ako si kupis
Nije potrebno ... snasao sam se sa 3 visoko kvalitetne liste a za te liste ko bi drugi bio zasluzan nego SF hvala ljudima koji su mi izasli u susret jer... taj Fine Living nije za mene nego za jednog mog dugogodisnjeg prijatelja koji se NE krece po forumima itd...

Njegov odgovor za liste

20161130_154420.png
Pozdrav svima

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom