Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ma jest ali treba da skenira malo vise od lokalne mrezegoogle, i dovoljno je
Meni se to desilo u OTT Playeru. Probaj ponovo na smartu u postavkama unijeti e-mail i pass (potvrda) i trebale bi ti se vratiti liste koje su bile unutar.Je zna neko,ili jel se nekom desilo da se izbrise lista sa iptv smarta (aplikacije) i zasto ?
jel neko zna da mi objasni hvala
imam ovaj skener drug,ali kad bi mi objasnio bar malo na pp kako funkcionise bio bih ti zahvalan!
daj adresu i svoju da te posjetim domaA sta je sa mojom susedom,niko nista?
U dreambox ako si kupisPitanje
U kojoj listi osim radiokafic i Siol moze da se nadje program Fine Living sa nasim sub? U kafic listi ne radi Fine Living.....
Hvala svima na odgovorima
Pozdrav
Od toga nema vajde nikakvoga jedino da ti prije pokucaju na vrataimam ovaj skener drug,ali kad bi mi objasnio bar malo na pp kako funkcionise bio bih ti zahvalan!
pozz
ZA QUART SMART-Ima instalirano Kodi-treba samo da go setiras so simple iptv clint.Raboti odlicno.ima li nekoj program za iptv za televizor quart smart
Nije potrebno ... snasao sam se sa 3 visoko kvalitetne liste a za te liste ko bi drugi bio zasluzan nego SF hvala ljudima koji su mi izasli u susret jer... taj Fine Living nije za mene nego za jednog mog dugogodisnjeg prijatelja koji se NE krece po forumima itd...U dreambox ako si kupis