Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav, ima li ko Hrt linkove ali da nepadaju toliko cesto?!
Hvala unaprijed.

koju hoces gameserver101 ili clientportal poznatiji kao rapidiptv hehehe
Vidi za ovu drugo nisam ni znao da je to rapid ma te imam po cijelom kompu u svakoj mapi heheh necu te.ova prva nesto se nemogu sad sjetit sta je to ili nije potpun naziv servera pod tim imenom meni nije poznat.
Ti meni salji samo pink HD obicni, samo pink ako moze:D
nemogu ti poslat na pm c liniju daj mi se javi prvi na pm da saljem hehehh
pripremi neku za mene:oeoeoe:

Последно уредено:
Pozdrav svima,
novi sam u ovoj prici oko iptv, ja sam nasao alphacs provider i kada sam hteo probnu listu izasao mi neki manager liste ne znam sta i kako.Skinuo sam neku listu preko managera i ona je trajala bukvalno minut.
Bio bi zahvalan ako neko ima vremena da mi objasni sve ovo moze i na pp.Imam mnogo pitanja voleo bi neko da mi pomogne.
hvala unapred

samo filmovi bez kanala:D
http://lucky.lts2.net:24000/get.php?username=lmantonino&password=cecylia06&type=m3u[DOUBLEPOST=1478948380][/DOUBLEPOST]
ovoj clientportal ili drug za ova ne treba proxy za rapid treba ili gresam.
http://clientportal.link:8080
gameserver1.streamiptv.online:19001
valjda je na ovu mislio gameserver ta je dobra lista ima i sk123 slovenske izgleda ce morati nesto drugo da ponudi nije me inpresionirao hihihi
za clientportal ti netreba proxy bar kod mene ne

Последно уредено:
WuJQLS0.jpg
[DOUBLEPOST=1478950078][/DOUBLEPOST]ista raja, isto zanimanje, bratski forumi, pridruzuje se i sultan Mirza
:)

Последно уредено:
WuJQLS0.jpg
[DOUBLEPOST=1478950078][/DOUBLEPOST]ista raja, isto zanimanje, bratski forumi, pridruzuje se i sultan Mirza
:)
O ovome bi se dalo raspravljati zadrzacu misljenje za sebe pametnije mi je jer takve slike su jedino preplavile tamo sve ostalo ko hirosima poslije atomske

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom