- Член од
- 16 февруари 2016
- Мислења
- 480
- Поени од реакции
- 1.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nesta kao ArtTV li trazisMoze netko neku sta nije javna na
Pm plizz
Moram da reagiram jer te stvarno ne razumem 02.10.2016. si dobioMoze netko neku sta nije javna na
Pm plizz
suki hajde meni jednu listicu preklinjem teMoram da reagiram jer te stvarno ne razumem 02.10.2016. si dobio
na email dvije liste od mene sto drugi mogu samo da sanjaju i liste vec mjesec dana rade super idealno bolje receno i ti dalje molis javno liste.
Da bi me kasnije jos najmanje 10 puta molio na pm za jos lista.
Zbog takvih cu na kraju da prestanem dijeliti liste jer to je prevrsilo svaku mjeru,nisi jedini da se razumijemo, ali ti si genijalac u tom pogledu.
Taj sakuplja stremove da moze da otvori https://xtream-codes.com/ i da prodaje posle tako da mu trebat vise listi sa jedna nema da bude dobro za njegov panel.Moram da reagiram jer te stvarno ne razumem 02.10.2016. si dobio
na email dvije liste od mene sto drugi mogu samo da sanjaju i liste vec mjesec dana rade super idealno bolje receno i ti dalje molis javno liste.
Zbog takvih cu na kraju da prestanem dijeliti liste jer to je prevrsilo svaku mjeru,nisi jedini da se razumijemo, ali ti si genijalac u tom pogledu.
O tempora , o mores, samo cool i no sikiriki.Moram da reagiram jer te stvarno ne razumem 02.10.2016. si dobio
Kako vidis covek je kulturan sinoc je dobil ot mene arttv ali mu je malo ,ajde otvori malo traktor i vidi sta imas ot sportske kanale da nisi mu dal neka lista koja nevredi.Budi korektan daj mu nesta.Moram da reagiram jer te stvarno ne razumem 02.10.2016. si dobio
Kako vidis covek je kulturan sinoc je dobil ot mene arttv ali mu je malo ,ajde otvori malo traktor i vidi sta imas ot sportske kanale da nisi mu dal neka lista koja nevredi.Budi korektan daj mu nesta.Прегледај го приврзокот 159117