- Член од
- 14 април 2019
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 14
Kako mozi ova da go dobijam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako mozi ova da go dobijam?
Имам една листа која не е за делење.На мак адреса не ми работи повеќе.Kako mozi ova da go dobijam?
Saskon sta mi brises postove jel ti imas nesto protiv mene sta te muci moj ego.
Членот не смее да ги уништува темите на форумот со други информации кои не се поврзани со темата, лични муабети и слично. За се' што не е поврзано со темите на форумот, постојат приватните пораки.
Секое офтопик мислење ќе биде избришано без образложение. Доколку оф-топик мислењата се повторуваат намерно, членот кој ги пишува ќе биде санкциониран со казнени поени и/или бан од темата.
Сите прашања во врска со избришани мислења, банови, технички прашања или предлози до модераторите и администраторите - ги упатувате во соодветните теми во делот на форумот за таа намена. Секое такво прашање тука ќе биде сметано за офтопик, и како такво ќе има иста судбина како и секое друго офтопик мислење.
Šta se desilo sa
xt.bossna-caffe.com:25461
ugasili sve dns-ove?
Hvala Druze , nasao tako cijeli listu. Radi odlicno. Ima li neki strane gde se nade samo ovi token server?Ако е токенот (mono.m3u8?token=783bbad7eafbe19e2d3333) ист за сите канали, тогаш можат каналите да се скенираат преку SimpleTV Player.
Прегледај го приврзокот 343143
taj DNS se naslanja na caffe.link, na njemu ne važe mac-ovi i liste koje su važile za xt.bossna-caffe.com