Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima !!!
Treba mi neka stabilna EX-YU lista sa "NOVA S" , " Sport KLUB-om" , "HRT " ,jer moje dve koje su radile OK duze vreme , sinoc kako je pocelo prvenstvo u fudbalu su pukle !!!
Imam neke rezervne ali one vise nisu za gledanje ( prekidaju ) narocito u udarnim terminima ...
Ako neko ima neku stabilnu , bio bi mu zahvalan da mi je pusti na PM !!!

Pozdrav i HVALA unapred !!!!

Pozdrav, jel može ko da mi pošalje listu na PM sa što više prikupljenih mac portalima za ex-yu prostor... Želeo bih malo da preskeniram da nađem šta mi štima od sadržaja

Pozdrav svima !!!
Treba mi neka stabilna EX-YU lista sa "NOVA S" , " Sport KLUB-om" , "HRT " ,jer moje dve koje su radile OK duze vreme , sinoc kako je pocelo prvenstvo u fudbalu su pukle !!!
Imam neke rezervne ali one vise nisu za gledanje ( prekidaju ) narocito u udarnim terminima ...
Ako neko ima neku stabilnu , bio bi mu zahvalan da mi je pusti na PM !!!

Pozdrav i HVALA unapred !!!!
Bukvalno svi IPTV kanali gde ima prenosa utakmica sa EP u fudbalu su maksimalno opterećeni, štucaju, prekidaju.
A gazde gledaju fudbal pa nema kraduckanja MAC-ova ili lista.
Dok ovo ne prođe, najbolje je gledati svog kablovskog operatera ako prenosi utakmice.
Evo, HRT2, on prenosi utakmice, ali ne znam koliko je pouzdan:

Bukvalno svi IPTV kanali gde ima prenosa utakmica sa EP u fudbalu su maksimalno opterećeni, štucaju, prekidaju.
Dok ovo ne prođe, najbolje je gledati svog kablovskog operatera ako prenosi utakmice.
Ovaj link je pouzdan, radi več nekoliko godina bez greške. Ali je na kraju bolje staviti index.m3u8 nego 04.m3u8. Razlika je u tome da 04.m3u8 prikazuje fiksnu HD kvalitetu 1280x720 što je u redu ako imamo relativno brzi internet ali ako imamo sporiji internet, onda nam slika prilično štuca i prekida. Sa index.m3u8 na kraju je taj problem riješen jer se slika automatski prilagodi brzini interneta koju imamo u nekom momentu, zato kvalitet može varirati od SD, HD i FHD.
U nekim android aplikacijama ovaj link ne radi, posebice u Smart IPTV. Zato treba link u m3u listi stavit sa user-agent-om kao što je prikazano u spojleru:
#EXTINF:-1,HRT 2
#EXTVLCOPT:http-user-agent=Android/6.0.1

Hvala ali kod mene neradi !!!
Trebalo je da pustis na PM !!!!
POZDRAV od Sashe !!!
Автоматски споено мислење:

Ovaj link je pouzdan, radi več nekoliko godina bez greške. Ali je na kraju bolje staviti index.m3u8 nego 04.m3u8. Razlika je u tome da 04.m3u8 prikazuje fiksnu HD kvalitetu 1280x720 što je u redu ako imamo relativno brzi internet ali ako imamo sporiji internet, onda nam slika prilično štuca i prekida. Sa index.m3u8 na kraju je taj problem riješen jer se slika automatski prilagodi brzini interneta koju imamo u nekom momentu, zato kvalitet može varirati od SD, HD i FHD.
U nekim android aplikacijama ovaj link ne radi, posebice u Smart IPTV. Zato treba link u m3u listi stavit sa user-agent-om kao što je prikazano u spojleru:
#EXTINF:-1,HRT 2
#EXTVLCOPT:http-user-agent=Android/6.0.1
Pozdrav, valnet !!!
Znam za ovo sa "index" ali kod mene ovaj link neradi ......
U svakom slucaju ti HVALA na uputstvu !!!
POZRAV od Sashe !!!!

Последно уредено:
@Sasha
Link sasvim dobro radi u Win 10, isto na Android-u u svim playerima koje sam probao.
I bez veze je ovaj link slati putem PM jer je već najmanje tri godine javno objavljen po svim mogućim forumima, čak i na ovom ;)

Valnet , moje IZVINJENJE ...
Link sad radi . Verovatno da kad sam probao ( nekoliko puta ) nesto nije bilo u redu ??...???!!!
IZVINI jos jednom i PPZDRAV !!!!
SashA !!!

da li netko ima king cobra,ugodan dan zelim svima.

Pozdrav svima, ako neko ima m3u listu i hoće da je podeli, bio bih zahvalan.. Pozz

Jel može da se izvuče cela lista, ako imam ovako strim:
Код:
IP:POST/username/DxLkut4GANsWGcUlapmGg6RxH0lzLk6Uamoi-Gc-qoguQi2u9wx3bRoNhKQLAWcMV2gIDfbn71QvYlVM1gll_kjwZdlrd58T8bPoDSY1N53JN-JH8tGodeOA7cIIfsmUAosjMZY_D7e2LzK_cunPlz-Bh5C3M8YNtJOHti_bxLSK1uAvluy21E55e5LImQOM/hls/index.m3u8

Jel ima neko tanjug tv direktan strim i euronews srbija. Hvala.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom