- Член од
- 28 октомври 2017
- Мислења
- 275
- Поени од реакции
- 678
Iako nismo imali kontakta, o tebi sam čuo samo naj bolje, kao znalcu i osobi, i slažem se s većinom što si napisao. Ipak, i ne zakoniti i ne legalni sadržaj koji je (bio) tema ovog dijela foruma (onaj koji si i ti objavljivao ponekada) je dostupan većini članova i na drugim forumima, i ne vidim smisao uskraćivanja istoga. Možda bi to trebalo malo regulirati, nikako zabraniti. Mislim da je Marko, barem u tom dijelu, dobro vodio ovaj podforum. Vjerujem da će se i na samu kvalitetu rasprava odraziti ova odluka, jer što god mi mislili o nekim članovima, bez njih ova tema neće biti ista. Ipak, svu sreću ti želim u moderiranju ovog podforuma i možeš mojim skromnim znanjem računati na pomoć.Поздрав до сите членови.
Повеќе пати се напишани правилата, забрането е постирање на незаконска и нелегална содржина. Листи и канали делете преку приватни пораки. Препукувања и навреди нема да се толерираат. Сите офтопик мислења ќе бидат избришани. Само држете се до темата и нема да има никакви проблеми. Сум имал конфликт со некои членови, не значи дека ќе има косеквенции, тоа нема никакво значење.
Од денес јас ќе го модерирам овој дел.
Имајте сите пријатен престој и се надевам нема да има потреба од опомени и казни.