Pa o tome ti i pricam,da bi gledao sve sto zelis moras imati vise izvora u svakom slucajuja placam sbb kablovsku, satelitsku imam jos od offline downloada, a iptv gledam kako se snadjem, i onda gledam skoro sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa o tome ti i pricam,da bi gledao sve sto zelis moras imati vise izvora u svakom slucajuja placam sbb kablovsku, satelitsku imam jos od offline downloada, a iptv gledam kako se snadjem, i onda gledam skoro sve
ako kazem 35, reci cete da se hvalim![]()
Imas PPPozdrav svima potrebna mi je m3u linija sledeceg servera da je sto dugotrajnija.
http://cloudcdn.tk:80 ili
Ako ko moze pomoci neka posalje tu m3u liniju na pp.Hvala svima.
прајме муабет за нашите канали 11 ,,не кодирани,,со антена??Здраво, дали може да ми препорачате дигитална антена за ТВ,
не гледам ТВ скоро ич и ми требаат само домашниве канали да ги имам,
дали ќе ми заврши работа нешто од алиекспрес или loging?
Да во Скопје - К вода живеампрајме муабет за нашите канали 11 ,,не кодирани,,со антена??
каков ТВ имаш? и дали живееш во град?
значи вака,,,во телевизорот...ќе приклучиш кабел....со должина од 1 метар 2....крајот на кабелот...ќе го разделиш,,едната жица и танките жици....и остави ги блиску до штекер за струја,,,а не во штекер......))) и скенирај,,,,избери тип на скенирање антена ...и треба да добиеш околу 54 канали,,,,,11 се слободниДа во Скопје - К вода живеам, имам смарт тв + xiaomi mi box S, ама немам кабловска зошто не гледам ТВ,
ми требаат само нашиве МК канали колку да ги имам
Ок фала многузначи вака,,,во телевизорот...ќе приклучиш кабел....со должина од 1 метар 2....крајот на кабелот...ќе го разделиш,,едната жица и танките жици....и остави ги блиску до штекер за струја,,,а не во штекер......))) и скенирај,,,,избери тип на скенирање антена ...и треба да добиеш околу 54 канали,,,,,11 се слободни
не ти треба никааква антена за во градска средина
ништо!..истите каналиОк фала многу,
а што би добил доколку би земал нешто вакво
Логинг Електроникс | Он лајн продавница | Електронски компоненти, Мултимедиjа, Мерна опрема
Loging Electronics | Industriska Merna Oprema, Elektronika, Elektronski Komponenti, Alat, Kabli, Konektori, Multimedijawww.loging.mk