Jel se moze direktno skinuti sa tv ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jel se moze direktno skinuti sa tv ili?
Nema to prijatelju, ništa se ne muči, trenutno najbolja i najbrza aplikacija za smart tv je Duplex, po meni ima jedan veliki plus sto se kanali mogu gledati unazad par dana,ima search opciju za videoteku itd..DuplexIPTV je super, ali ne mozes staviti MAC adresu koju zelis,...
Nema to prijatelju, ništa se ne muči, trenutno najbolja i najbrza aplikacija za smart tv je Duplex, po meni ima jedan veliki plus sto se kanali mogu gledati unazad par dana,ima search opciju za videoteku itd..
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
Potvrdjujem sveJutro dobro pozdrav svima a posebno
laki1982. lik 1 liga![]()
moze na TV smart idi na play store...Jel se moze direktno skinuti sa tv ili?
A koju drzavu da izaberem,nema mi u ponudimoze na TV smart idi na play store...
Mozda misli na Android TV, jer kod ostalih to nemaA koju drzavu da izaberem,nema mi u ponudi
Mozes gledati unazad 24h ako lista takvo sta podrzava inace nista od togaDali mozes da mi kazes kako unazad.. Imam duplexiptv... Kako unazd da gledam
Moras imati listu koja ima tu opciju, po mogućnosti obicne liste sa 1 konekciom ,one većinom imaju timeshiftDali mozes da mi kazes kako unazad.. Imam duplexiptv... Kako unazd da gledam
ako znaš namestiti tokene, uzmi MAC tom3u konverter i piči, nema samodaj,daj,moraš malo da vidiš lično,kakva je to zajebancija,a ako ne znaš ,kupi od ovih lopovaniko neda m3u a svise fale
akoias taj konvertor posaljimi
akoias taj konvertor posaljimi