Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
KDS Kabelnet DOO
Одговорете на прашањето во самиот zip за лозинка.
Не ми праќајте пораки џабе ви е, се напишано на кирилица и така ќе си одговорите.

Attachments

реши ја загатката :)

Загатката лесно се решава, ама кај мене никогаш не работат password-ите за неговите зипови. Може има врска нешто со Виндовсот, имам 8.1 :D.

Дали некој го отпакува?

to se ovako resava bez zagatki i drugi raboti vi dok resite zagatka na zip on vec nasao drugu listu
Код:
http://164.132.103.81:8000/playlist.php?username=crow2&password=crow2&m3u

Загатката лесно се решава, ама кај мене никогаш не работат password-ите за неговите зипови. Може има врска нешто со Виндовсот, имам 8.1 :D.

Дали некој го отпакува?
се заебаваш?или навистина неможеш да го одзипуваш?

E kako da gu resi kda na ареа nece da se izzipa,

не играјте к.... со лугето.
Тоа е udpxy адреса од Прилеп. Активна е скоро две недели. Квалитет тапа, а ова се сите 6 канали:
prilep.png

се заебаваш?или навистина неможеш да го одзипуваш?
Не се заебавам, стварно неможам, исто и пред некоја недела кога имаше зип со пасворд "лебисол" никако неможев да го одзипувам. Пробувам со winzip, winrar, 7zip. ниту едно не работи

Не се заебавам, стварно неможам, исто и пред некоја недела кога имаше зип со пасворд "лебисол" никако неможев да го одзипувам. Пробувам со winzip, winrar, 7zip. ниту едно не работи
А да пробаш во "SAFE MODE " да го отвориш???

IPTV.jpg последнава моја листа работи одлично,гледам доста HD ги работи без никаков проблем
не ја раздавајте за да трае подолго,еве овде ги прекинувам и јас да давам пасс
IPTV.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom