Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Može li se tuga odnijeti
Na drugi kraj svijeta;
Ostaviti je tamo
Da nikome ne smeta?!

Može li se ljubav vratiti
Kad zahladi i sledi;
Ja otvorit ću srce
Ti pored mene sjedi!

Ruku mi daj
I ne puštaj!
Vodit ću te svijetom,
I tamom i svjetlom.
Vodit ću te svuda,
Još vjerujem u čuda!

Dobro vam jutro dobri ljudi
92895526_1543789132463712_2391738304979533824_o.jpg

Može li se tuga odnijeti
Na drugi kraj svijeta;
Ostaviti je tamo
Da nikome ne smeta?!

Može li se ljubav vratiti
Kad zahladi i sledi;
Ja otvorit ću srce
Ti pored mene sjedi!

Ruku mi daj
I ne puštaj!
Vodit ću te svijetom,
I tamom i svjetlom.
Vodit ću te svuda,
Još vjerujem u čuda!

Dobro vam jutro dobri ljudi
Прегледај го приврзокот 245001
@vagabundo, može jedno pitanje, da li nam ovo pripremiš navečer ili ujutro, ili zavisi od inspiracije, nema pravila? :) :) :) :)

@vagabundo, može jedno pitanje, da li nam ovo pripremiš navečer ili ujutro, ili zavisi od inspiracije, nema pravila? :) :) :) :)
Nema pravila,a neke su pisme već bile napisane pa ih samo prepišem.Mnoge su nastale na morima i oceanima kad se plovilo i imalo puno vrimena.
Автоматски споено мислење:

Nema pravila,a neke su pisme već bile napisane pa ih samo prepišem.Mnoge su nastale na morima i oceanima kad se plovilo i imalo puno vrimena.
Автоматски споено мислење:
@vagabundo, i ja sam proveo pola života na morima i oceanima ali nemam ni jednu jedinu :) , iako sam imao vremena, barem je onda tako bilo, a danas su neka druga vremena, nemaju ga više današnji pomorci. Živ ti i zdrav bio ;););)

Pozdrav svima forumasi najbolji u sveti
I ako ima jednu m3u za albanski kanali za viśe konekcie havla ako ima za ovi serveru http://client.ksportiptv.com:1557
Ako nema moźe i neki drugi server hvala i pozdrav svima pozzzz

Astra Relay сервер не ми работи во VLC
истиот сервер е во Stalker_portal сервер,ако се најавам преку STB ми работи и во VLC,,до следната промена на ИП адресата

како да проработи во VLC,,без најава преку STB???

Molio bi za pomoć.Ima li načina da se u STB-emu gleda serveri tipa twobrothers , bitka . itd . Ako ima tko da mi pomogne na pm.

Molio bi za pomoć.Ima li načina da se u STB-emu gleda serveri tipa twobrothers , bitka . itd . Ako ima tko da mi pomogne na pm.
vpn........не тајна,,,или,,,,од 100 макова....можеби некој ќе ти работи на STB.....така да,,,,,
подобро откажи се од нив за на STB :)

vpn........не тајна,,,или,,,,од 100 макова....можеби некој ќе ти работи на STB.....така да,,,,,
подобро откажи се од нив за на STB :)
pa u tome i je problem što moram 100 MAc probati i čačkati sa VPN-om al u zadnje vrijeme ni to neće

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom