Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ti je pravi prijedlog, da se ujedno izbjegne slanje više listi i MAC-ova te bespotrebno 'Imaš PP' i sl.
Hvala svima koji su pomogli za Vpn sve najj i pozzPozz svima,
Ako ima netko Nord VPN aktivaciju za podjeliti u inbox ?
ako ne sve u redu
Hvalai cuvajte se
jbt. koja mudrost![]()
Veliki pozdrav i tebi.Mrak ti je kako god da okrenes.Golem pozdrav drugarcinja.Pisem iz Srbija i vidim da ste spominjali neke lista sa kanalima na kojima mogu da gledam N1 i Novu S.Bio bih vam jako zahvalan ako bi neko mogao da mi prosledi neku listu kako bi progledao kroz medijski mrak koji se nalazi u Srbiji.
Hvala unapred See najubavo!
A jesi siguran da su oni objektivniGolem pozdrav drugarcinja.Pisem iz Srbija i vidim da ste spominjali neke lista sa kanalima na kojima mogu da gledam N1 i Novu S.Bio bih vam jako zahvalan ako bi neko mogao da mi prosledi neku listu kako bi progledao kroz medijski mrak koji se nalazi u Srbiji.
Hvala unapred See najubavo!
Ma vidio sam ja da nešto ne štima al hajde rekoh nećemo sad raspravljat oko toga@dadoxy moje javno izvinjenje, nisam skontao o cemu se radi - godine, jbg.![]()
sam si se ofiro da gledas N1A jesi siguran da su oni objektivni
Pratim ta dva kanala kao i ove rezimske
N1 nema ama bas sekundu vremena a da ne govori protiv Vucica svaki njihov gost komentar njihov to samo Vucic ovo Vucic ono tako da bas i nisam toliko siguran da su bas neki objektivni standard
Moze u android.MOŽE LI SE DODATI TITL U STB EMU
svaka ti cast na postupku, to mogu samo pravi ljudiMa vidio sam ja da nešto ne štima al hajde rekoh nećemo sad raspravljat oko toga![]()
Kad pogledate redovno obracanje medicinskog tima u 15 casova i poslusate pitanja novinara iz raznih redakcija odmah nam je jasno da nista jasno?!A jesi siguran da su oni objektivni
Pratim ta dva kanala kao i ove rezimske
N1 nema ama bas sekundu vremena a da ne govori protiv Vucica svaki njihov gost komentar njihov to samo Vucic ovo Vucic ono tako da bas i nisam toliko siguran da su bas neki objektivni standard