Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ma uvehnu ko ruža u jesen pa reko neće li srušit ove servere da mi je dahnut dušom ...Samo se pitam jesi li to sada složio listu ili dijeliš svoju arhivu![]()
![]()
![]()
Veoma je mali broj onih koji su skontali koji je problem drug moj i to ne dijele. Tako da ćeš se morati zadovoljiti da to gledaš u SF playeru...Kako neki portali mi rade u stalker player za pc,a na stbemu nece.Koji je problem?
Hvala na odgovoruVeoma je mali broj onih koji su skontali koji je problem drug moj i to ne dijele. Tako da ćeš se morati zadovoljiti da to gledaš u SF playeru...
Mada ima i suprotno, neće na sf player a ide na stb_emu,manji broj ali imaVeoma je mali broj onih koji su skontali koji je problem drug moj i to ne dijele. Tako da ćeš se morati zadovoljiti da to gledaš u SF playeru...
Ista stvarU mene neke nece ni na SF vip , ni na stbemu , a hoce na Sahbazu.![]()
Jel zna neko kako online moze rtmp:// url da se konvertuje i pretvori u http:// .m3u8 Hvala
a jesi siguran da ti radi taj rtmp?Probao sam to ali dobijeni link neradi.