Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima njih izgleda malo više u ćorki. :(Ima Marko hladnjaču da nabavi:noze:
Svi najveci ljudi sa ovih prostora od Josipa Broza pa nadalje su bili u ćorci ... kakav je čovjek ako nije ćorku okusio :D
Автоматски споено мислење:

Nije to ništa, mene kad dovate ja imam 3doživotne i od Šote( što sam mu spočitao, šta samo slikaš koji moj al vlast je vlast) papka 6 meseci, al sad nemam više pundravce(bar tako mislim,.....)

Verujem, cenjeni sude, da dobro poznajes ljude ....

Ne treba biti Hercule Poirot da se to zakljuci, ali jos uvijek pricamo o ljudima koji iz nekog razloga ne mogu odvojiti tih 5 eur, nebitno zasto, sva ova zajebancija je po meni zbog njih, sad, sto smo po putu postali socijalno neosjetljivi jbg, drugi par cipela. :(
Al' evo prestajem, casna pionirska, zadnji moj post na ovu temu.
nije da nemogu vec bi se takvi j....i za 1 euro, ako ima za pivo i cigarete ima i 5 eura za iptv

nije da nemogu vec bi se takvi j....i za 1 euro, ako ima za pivo i cigarete ima i 5 eura za iptv

Generalno ipak ima ljudi , meni se 90% njih kojima sam juče poslao uputstvo zdušno zahvalilo , a jedan koji je pitao samo iz radoznalosti ponudio svoje znanje i svoje lične konfiguracije u znak zahvalnosti za nešto što mu uopšte ne treba ..
Tako da ....

To pišu oni koji nisu probali,retki su ,ja samo znamTVVIET da drži strim ali je 13 ojra , ostalo dobiješ zamršaj creva kad igra Bayern i Real, nije lova, već je bezobrazluk ako si 5 ojra, budi kao ovaj za13, pa ćeš imati sve njegove klijente, treba pičiti te skupe, al njih ne dirate, štiti ih UDBA

Tu fais quoi avec sa

A.Avez vous iplay-tv.com:9999/

J ai besoin de code Mac pour iplay-tv

J ai besoin de code Mac pour iplay-tv

Последно уредено:
Што се случува 2-3 дена со
mag.clientportal

Последно уредено:

Kajgana Shop