Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nisi ga shvatio , ne skenira mu se sad ..kad ima sve alate , tako je i kod mene, bitno je da se ima , ko šiša svrhu :D
Pa neverujem vam da pricate istinu, ali dobro...
Автоматски споено мислење:

Zahvaljujem se članu @ivperisb na poslatoj listi...

Da ne skenira te naravno, ko bi izdrzao a da ih ne isproba do kraja??? Zar ne?
sta znaci do kraja ?svi rade na slican nacin i pronalaze isti materijal pa koristio ti ZuGZanga , Zamana,
Losmija , Salezli , Kiddaca , Rominija , XSara , Wget , Xenu , Fidler ; Sentru , Storm ... tako da ...
U suštini mislim da je ljudima interesantno istraživati , i kad jedan alat istražiš , a vrlo brzo to uspiješ kada ga imaš prestane ti biti zanimljiv ...

živa istina ali meni najvise zanimljiv scaner - network ip scaner iako sam ga vec vise nego stoputa prevrtao preko svih drzava , uvjek nesto zanimljivog se nađe
Автоматски споено мислење:

gde se nam izgubi drug sota nema ga vec par dana

Ka šta je u Dunda Maroja sa dukatima tako bi tribalo sa listama.Sve u svoje vrime.............

Attachments

• Dundo-MAroje-strip-1.jpg
    Dundo-MAroje-strip-1.jpg
    325,2 KB · Прегледи: 48
uzmite djecu ili unuke za ruke ili svoju dragu ženicu ,prošećite gradom nema veze ako je hladno i odmah ćete se bolje osjećat, a ovo trovanje sa iptv-om smanjite na najmanju moguću mjeru , možda postanete i malo bolji ljudi , pozdrav svim dobrim ljudima čak i ovima u dalekoj Canadi

Jesmo mi čudni ljudi,dok nisam imao ništa stalno visio na laptopu da pronađem kakav skener.Sad ih ,valjda sam dobro pebrojao imam vrhunski 6 i ništa neradim.Čudno zar ne....Ali skeneri su samo za mene ,nesmijem djeliti tako nemojte pitati da pošaljem :)
daj posalji jedan hahahhaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom