Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima raznih android boksova da se kupi, ali - koliko para toliko i muzike. Tačno je da će oni, većinom, raditi posao, ali pitanje je kako. Neki boks će sa svim 4K HDR 10 bit video sadržajem da se lagano igra i da ostane "ladan k`o špricer", dok će drugi da se muči ili da ga pokreće sa opterećenjem memorije i procesora od 80-90%.
Dalje, nije svaki čipset podjednako optimizovan sa sistemom. Kvalitetom čipseta izdvaja se Amlogic sa svojim modelima S912 i s905x od starijih modela, odnosno od novijih s922x, S905x2 i s905x3. Što se samih uređaja tiče, daleko ispred konkurencije je nVidia Shield ali je prekup (oko 190-200 evra), a tu su i Xiaomi Mi box s i mi box 4 kao i naravno Beelink sa svojim modelima GT1 King (vrhunska naprava), GT1-a, GT1 mini i GT1 mini 2 (od starijih GT1 Ultimate). I to je što se kvaliteta izrade i svega ostalog tiče to. Imate tu razne tanixe, meecool, docool i ostalo -ali nisu kvalitetom prići ovim nabrojanim.

Pa nije to poanta za ono koji znaju nego za one koji tek u to ulaze, bit je takvim pomoci,jer puno se prica da nista ne radi, a onima koji su puni hvale tima nista ne treba ti su dosta sami sebi,neide to tebe ja to u kontekstu hhaha.
Recimo ja sam otkrio da su tv LG puno bolji od SAMSUNGA
i da znas da synpuno bolji .... ja koristim lg web os.... smart iptv jako dobro radi ...

imam samsun qurved 55" u nevnu boravak a lg 49" webos u letnoj kuhinji i tu vidim razliku. inace kako za koga ne mora da znaci da svi delimo isto misljenje ... pozdrav

odoh sad pogledat malo u radnji android boxove , aj preporučite koliko memorije itd da bi stabilno radio stb na samsung smart tv

samo što Android nije 9.0 , ima 3.0 transfer i odličan procesor, po kvaliteti ravan S912-ki (octa core x2GHz)

pozdrav,
koja je zamjena za ovaj link--http://powertv5.dyndns.org:24715 :aplauz:

Nema to veze sa televizorima... Sve je do Android boxa...
ja ti velim da je i do tv treba i tv namjestit dobro a i preko tv ide ono glavno smart iptv aplikacija tako da.........
Автоматски споено мислење:

Znaci ti si "zakljucio" da je LG bolji od Samsunga jer si kupio novi box i novi tv i to upario.. Ala ti je logika u krasni. Lepo ti rece covek iznad, sve je to do Android uredjaja.
ja sam koristio samsung i box mx razgovarajuci u doticnom ducanu imao sam cast da mi decko pokaze neke cake sta se tv tice i mogu ti reci da je expert u tome sad svi ljudi jednako ne vide sto ljudi sto cudi hahah zato svaki je u pravu eto svi zadovoljni

i da znas da synpuno bolji .... ja koristim lg web os.... smart iptv jako dobro radi ...
web os puno bolje radi nego android ili samsung tizen

Samo nemojte da kupite box 4k a tv vam FHD ili obrnuto hahahah treba dvoje za sex hehehehe
jedino ako ides malo dalje i nades tebe i tebe ahhaahah

I ono vazno tv barem 108 cm i da bude 4k manji tv nema smisla o ovome sta pricamo ispod 108 cm

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom