Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Postovani clanovi Kajgana foruma

Ispostovao sam sve clanove koliko sam mogao poslao sam oko 15 lista onima koji su me zamolili za liste isao sam unazad do 15.oktobra 2015 godina u privatnim porukama unazad.

Ok neko je dobio ono sto je trazio neko manju neko vecu listu sve u zavisnosti sta je trazeno i dodajem bilo je pitanja za HD kanale makedonske nisam poslao jer se tesko dolazi do tih programa i lista a svako od nas zadrzi nesta i za sebe.

Slao sam domace liste sa sportskim kanalima u kojima imaju i Sport klubovi i Arene 1280x720 HD itd... ali nisam slao iste liste znaci poslao sam svima razlicite liste

Ko kaze da nisam slao liste nek Jede G**na a druga stvar ako je potreban dokaz sve sam notirao kome sam sta poslao i poruke mogu da slikam u svako vrijeme da govorim ISTINU I SAMO ISTINU da sam svima ugodio koliko sam mogao i koliko su mi mogucnosti dozvoljavale

Pozdravljam sve clanove Kajgana Foruma i nadam se da sam svima pomogao koliko sam mogao

Zivili[DOUBLEPOST=1454471406][/DOUBLEPOST]Do ovih kanala je malo teze doci do liste jer sam imao pitanje za HD makedonske kanale NE zamjarite meni ako nisam poslao jer se stvarno teze dolazi do makedonskih programa HD tj. ARENA Sport i Sport klubovi 1920x1080

Samo mali dokaz da imam te programe nista vise.....
Smart Tv / Fork Player

Прегледај го приврзокот 138214 Прегледај го приврзокот 138215 Прегледај го приврзокот 138216
Javno mozam da mu se zablagodaram na Sota. Jas sum eden od mnogute koi imaat dobieno lista od negova strana. Listata rabota perfektno i ljubomorno ja cuvam :)
Fala Sota

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

За оние што ме прашуваат како да се најдат нови адрерси за стопирани плејлисти, не го правам тоа од поодамна, (имам листи кои работат повеќе месеци а исто така имам мој шеринг и DVB SAT....) али е истото, па пробајте сами да си најдете нешто. Јас немам многу слободно време сега, али ветувам дека ќе ви поставам упатства за како до нови портови и листи, иако тука има доста кои знаат како треба а не поставиле ништо, голема благодарност и до „saskon кој доста ми помогна за се, за сота, за bobanku, и за сите останати .
Еве јас само ќе ви го поставам линкот до видеото за тоа како може да се дојди до нови листи со мал ваш труд и да бидете задоволни повеќе време. Можеби во друга прилика ќе се потрудам да ви направам некое упатство за овај начин али и за други како да дојдете до нови листи што ќе ви траат подолг период. Не е многу тешко али вреди нема да имате сецканја и закочување како на јавно објавените.Побрзо би било ако знаете ип адреси за да можете најбрзо да дојде те до нови листи. Постојат и некои нови скенери кои се уште не сум ги истестирал али ова е еден добар начин кој што ќе ви помогне најбрзо да скенирате за себе.
Код:
https://www.youtube.com/watch?v=MeKXU_htZEo

За оние што ме прашуваат како да се најдат нови адрерси за стопирани плејлисти, не го правам тоа од поодамна, (имам листи кои работат повеќе месеци а исто така имам мој шеринг и DVB SAT....) али е истото, па пробајте сами да си најдете нешто. Јас немам многу слободно време сега, али ветувам дека ќе ви поставам упатства за како до нови портови и листи, иако тука има доста кои знаат како треба а не поставиле ништо, голема благодарност и до „saskon кој доста ми помогна за се, за сота, за bobanku, и за сите останати .
Еве јас само ќе ви го поставам линкот до видеото за тоа како може да се дојди до нови листи со мал ваш труд и да бидете задоволни повеќе време. Можеби во друга прилика ќе се потрудам да ви направам некое упатство за овај начин али и за други како да дојдете до нови листи што ќе ви траат подолг период. Не е многу тешко али вреди нема да имате сецканја и закочување како на јавно објавените.Побрзо би било ако знаете ип адреси за да можете најбрзо да дојде те до нови листи. Постојат и некои нови скенери кои се уште не сум ги истестирал али ова е еден добар начин кој што ќе ви помогне најбрзо да скенирате за себе.
Код:
https://www.youtube.com/watch?v=MeKXU_htZEo
Благодарам Златко,јас сум почетничка за овие листи,и досега не сум побарала од никого.Ако имаш уште некој линк или слично .слободно испрати ми...

Ako ima nekoj stabilen link za Nova TV HR bi bil blagodaren . Pozdrav

Skenirano sad

1. clan
2. clan
3. clan

Tri clana koji se ovdje javno jave na forumu Ne na privatne poruke znaci iza mog posta ko napise

Sota javljam se za listu

Dobija listu sa IT , NL , FR , ALB , PT , DE , Bein Sportovi , EXYU , UK , TR , GR , ALB TRING , izmedjuostalih SKY Sport kanala itd....

Bild 80.png Bild 81.png Bild 82.png

Skeniranje nije zavresno ....

Pozdrav

:duel::jeeee::kafence:

Ok e da se vo spojleri playlistite,duri mislam deka vo zip ili rar file so password (asocijacija) e podobro poso podolgo traat playlistite taka...a ona so 50+,100 +, nema smisla,poso gleam nekoi edna playlista kanal po kanal ja delat,i taka po 200 posta pravat,a realno nema potreba od toa..vaka javno objaveni samo se unistuvaat listite[DOUBLEPOST=1454532603][/DOUBLEPOST]Sota javljam se za listu

A sto se odnesuva do Sota,posto gledam go prajte muabet,covekot e fer,prakja playlisti ako mu pobaras,i go razbiam ako ne saka nekoja lista da ja spodeli,posto sekoj ima nekoja lista sto ja cuva samo za sebe...

Sota čime to skeniraš može na pm ako nije problem.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom