- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.757
Dobro, ajde mi ti onda reci, kome da dam stranu listu na vise konekcija sa dosta domacih kanala, koja traje 15-ak dana ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ajde mi ti onda reci, kome da dam stranu listu na vise konekcija sa dosta domacih kanala, koja traje 15-ak dana ?!
Listu das kome ti mislis da mu stvarno treba.Evo npr.meni

Geni radi i dalje, nista se promenilo nije....Šta je sa geni? Dal se nešto promjenilo?
Pametno i korisno, poslao sam ti listu !15 dana i dan dva nije istoListu das kome ti mislis da mu stvarno treba.Evo npr.meni
Автоматски споено мислење:
@Starbucks1
Salim se.Ja imam jednu listu,koju sam dobio od zokaniko,koja jos radi i ne treba mi druga.Ne hvalim se okolo,cutim i gledam dok moze![]()

3 listelista koju sam dobio od Sote juce je mnogo dobra i stabilna. Nadam se da ce trajati onoliko koliko je predvidjeno.
ne sad da se hvalim ali... po meni jedan od servera koji ispunjava obecano
to sam napisao neki Dan jer se radilo bas o tom serveru ... listu sam poslao mislim da je bio Juni 2019 i rok je bio do 09.2019 ... provjerio listu i dotican produzio do 04.2020-te ...ako ti stane ima zamjena
................................