- Член од
- 24 септември 2019
- Мислења
- 2.478
- Поени од реакции
- 3.756
kad dobijes od pravog coveka listu, radi i bez tokenaSamo so play_token raboti sega izprobav

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kad dobijes od pravog coveka listu, radi i bez tokenaSamo so play_token raboti sega izprobav
Nema sta da probam ... dal radi ili ne od Milion lista sto imam kao da mi stalo do te nord .... da palim comp .. palim Stb .. uzimam token .. stavljam u listu ne pada mi na pamet@Sota Probaj to sto si napisao sa nordicone i javi radi li.![]()
da sekako ako e samo penalot negov????kad dobijes od pravog coveka listu, radi i bez tokena![]()
da https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.smartxmedia.com.bulsat&hl=bgZna li neko server, sa koga se moze gledati novi bugarski kanal 7/8 udp/224.156.69.103:5000 ?!
Ispravno batka i jas sum protiv takvi gluposti>Vama je kur...e ako neko objavi neku sliku nekog novog kanala u listi,ili ako neko objavi listu ili pak objavi poneki mac (bas cudno za iptv temu), najbolje da u iptv temi pocnemo objavljivat dzezve od kahve ili ove bikove ili youtube klipove,a uz sve to i pozdrave i cestitke ....
Druze, prvo, ja tebe cenim i ne shvataj to licno ali posto sam se nasao prozvan, moram da iznesem svoje misljenje.Vama je kur...e ako neko objavi neku sliku nekog novog kanala u listi,ili ako neko objavi listu ili pak objavi poneki mac (bas cudno za iptv temu), najbolje da u iptv temi pocnemo objavljivat dzezve od kahve ili ove bikove ili youtube klipove,a uz sve to i pozdrave i cestitke ....
Zaboravio da napisem... meni ta lista ni najmanje nije bitna a da jeste meni radi u svako doba.... kao i mnoge druge sa tokenom@Sota Probaj to sto si napisao sa nordicone i javi radi li.![]()
Ti izgleda da ne razumes sta pise zombi202. Ti si napisao da moze da se izvadi strim sa token sa urlhelper i gledati u vlc. On ti kaze da ne moze sa nordicone, i ti si poco da odogovaras sasvim drugo. Pricas kako si pun lista, kako si lep, kako sve znas, a niko te ne pita za to. Prica se o token u vlc.Zaboravio da napisem... meni ta lista ni najmanje nije bitna a da jeste meni radi u svako doba.... kao i mnoge druge sa tokenom
Pozdrav