Jedini covjek koji je najvise podjelio lista na ovom forumu jeste ZOKINIKO htjeli vi to priznati ili ne covjek vec djeli liste 2 godine i svi zadovoljni a uvjek ce biti ljudi koji su ljubomorni i zavidni to je nas mentalitet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
evo ja cu kupiti scriptu da postanem internacional2 i da se hvalim tudjim znanjemJa mogu da stvorim ovdje pet Internationala da im dam sve na tacu i oni salju liste,mogu se i prozvat i kraljevima .Nece bit razlike izmedu njih i tebe ,evo slikovito da raja razumije sta si ti, stvorena masina za dijeljenje listi to si ti, a znanje ti nula, nula Interu nemas pojima.Uspio si dosta i uprskat na kajgani listi kad te fobija ulovila svako malo.Ali svakim danom ti si manje vrijedan, a i kako kazem prokuzili te ovi sta se razumiju da im sve dajes okolo jer treba svaog drzat na oku, a treba mu i davat,ali Interu dijelis tude, tude znanje za svoje ciljeve.
Najvise je hopcup doprinio da se smanji broj dupelizacaJedini covjek koji je najvise podjelio lista na ovom forumu jeste ZOKINIKO htjeli vi to priznati ili ne covjek vec djeli liste 2 godine i svi zadovoljni a uvjek ce biti ljudi koji su ljubomorni i zavidni to je nas mentalitet.
Veliko HVALA MAJSTORE!!podijeljeno do drugoga puta nek ste zivi i zdravii
Прегледај го приврзокот 215789
Ok, Inter se po tebi kiti tuđim perjem i dijeli tuđe znanje, ali što ti činiš, ti prodaješ znanje, naglašavam prodaješ. E, vidiš to je dno dna. Za takve nemam riječi kojima bi ih opisao. Vlasnici panela i reseleri prodaju liste i zarađuju na tome i ok, tko voli neka izvoli. Sa druge pak strane mi pokušavamo doći do tih istih lista besplatno, sa više ili manje uspjeha i to štima. No prodavati način kako doći do tih lista, e to već ne hoda.Ja mogu da stvorim ovdje pet Internationala da im dam sve na tacu i oni salju liste,mogu se i prozvat i kraljevima .Nece bit razlike izmedu njih i tebe ,evo slikovito da raja razumije sta si ti, stvorena masina za dijeljenje listi to si ti, a znanje ti nula, nula Interu nemas pojima.Uspio si dosta i uprskat na kajgani listi kad te fobija ulovila svako malo.Ali svakim danom ti si manje vrijedan, a i kako kazem prokuzili te ovi sta se razumiju da im sve dajes okolo jer treba svaog drzat na oku, a treba mu i davat,ali Interu dijelis tude, tude znanje za svoje ciljeve.
hvala KRALJU na listipodijeljeno do drugoga puta nek ste zivi i zdravii
Прегледај го приврзокот 215789
Ne moraš više ,čim kupiš skriptu,ti si kraljevo ja cu kupiti scriptu da postanem internacional2 i da se hvalim tudjim znanjem
Автоматски споено мислење:
Najvise je hopcup doprinio da se smanji broj dupelizaca
meni neka se kolega javi ako prodaje,ja cu je kupiti da budem INTERNACIONAL2Ne moraš više ,čim kupiš skriptu,ti si kralj
Misliš tako ili zajebavaš??meni neka se kolega javi ako prodaje,ja cu je kupiti da budem INTERNACIONAL2
kupujemMisliš tako ili zajebavaš??
Da taj to prodaje već bi pazarili, ti daš 50 ojra on ti da GUI, konfiguracija je kod njega, samo promeni nik , pitaj me kako sam ja prošao sa PHP Pyton majstorima, idi...................kupujem
i to ne preko wordl weba nego malo sici u podzemlje sa torom sve je tu freeZanimljivo je da kako rece jednom prilikom moj cijenjeni kolega @starac foco za ovo ne treba nikakav skener, dovoljan je Google i malo slobodnog vremena!![]()