Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja mogu da stvorim ovdje pet Internationala da im dam sve na tacu i oni salju liste,mogu se i prozvat i kraljevima .Nece bit razlike izmedu njih i tebe ,evo slikovito da raja razumije sta si ti, stvorena masina za dijeljenje listi to si ti, a znanje ti nula, nula Interu nemas pojima.Uspio si dosta i uprskat na kajgani listi kad te fobija ulovila svako malo.Ali svakim danom ti si manje vrijedan, a i kako kazem prokuzili te ovi sta se razumiju da im sve dajes okolo jer treba svaog drzat na oku, a treba mu i davat,ali Interu dijelis tude, tude znanje za svoje ciljeve.
evo ja cu kupiti scriptu da postanem internacional2 i da se hvalim tudjim znanjem
Автоматски споено мислење:

Jedini covjek koji je najvise podjelio lista na ovom forumu jeste ZOKINIKO htjeli vi to priznati ili ne covjek vec djeli liste 2 godine i svi zadovoljni a uvjek ce biti ljudi koji su ljubomorni i zavidni to je nas mentalitet.
Najvise je hopcup doprinio da se smanji broj dupelizaca

Ja mogu da stvorim ovdje pet Internationala da im dam sve na tacu i oni salju liste,mogu se i prozvat i kraljevima .Nece bit razlike izmedu njih i tebe ,evo slikovito da raja razumije sta si ti, stvorena masina za dijeljenje listi to si ti, a znanje ti nula, nula Interu nemas pojima.Uspio si dosta i uprskat na kajgani listi kad te fobija ulovila svako malo.Ali svakim danom ti si manje vrijedan, a i kako kazem prokuzili te ovi sta se razumiju da im sve dajes okolo jer treba svaog drzat na oku, a treba mu i davat,ali Interu dijelis tude, tude znanje za svoje ciljeve.
Ok, Inter se po tebi kiti tuđim perjem i dijeli tuđe znanje, ali što ti činiš, ti prodaješ znanje, naglašavam prodaješ. E, vidiš to je dno dna. Za takve nemam riječi kojima bi ih opisao. Vlasnici panela i reseleri prodaju liste i zarađuju na tome i ok, tko voli neka izvoli. Sa druge pak strane mi pokušavamo doći do tih istih lista besplatno, sa više ili manje uspjeha i to štima. No prodavati način kako doći do tih lista, e to već ne hoda.

Pozdrav svim clanovima Kajgane, nema se potrebe prepirati i raspravljati, ovo bi trebalo biti mesto druzenja, pomoci i razmenjivanja iskustva. Svako pomaze i daje koliko moze ili zeli. Ja pre svega skidam kapu ljudima koji imaju volje i zelje pomagati tolike godine ljudima.
A sto se tice tih famoznih skenera misljenja sam da su vec u rukama previse ljudi a to realno ne valja, pitanje do kad ce sve to trajati budemo li svi zajahali servere, zato savet ljudima koji ih svakodnevno traze, budite sretni ako imate po par listi u rezervi.
Svako dobro vam zelim!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom