- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 645
- Поени од реакции
- 894
Kako volim ove spanske sapunice sa neizvesnim zavrsetkom....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zahebav*j ti nekog drugog ok ... kratko i jasno.. zar te nije stid tog tvog iz supljeg u prazno .. mislim da ti ne prilici da se ponasas kao balavac ..................... bez komentara ... sad pisi sta ti volja .....................kao da nemam pametnija posla nego da se ovdje natezem sa tobom ........ ja sam svoje rekao i dokazao ajd.......................................Dobro @Sota ,ne mora sad da pravis sapunica....sve sta sam pisao je tacno...nek svi znaju da si cicija....![]()
Zato sto taj debug_key sluzi za k...c, sve sto nadjes s njim mozes naci i bez njega. On samo sluzi administratoru stalkera da ga moze otvoriti u web browseru i provjeriti kako radi ako je radio neke izmjene. Kako web browser nema stb player normalno da nista ne vidis jer ta komanda i ne sluzi za to. Za detalje se obratite ekspertima na forumu.postovanje svima
Dali tko zna zbog cega kad sa
debug&debug_key=
lista se otvori u webbrowser ali ni jedan kanal ne otvara tj video
medjutim kad isti MAC ubacim u STB Emulator svi kanali rade
U cemu je problem ako tko zna moze na PP
Ondak da javimo u urgentni centar dok je vrijeme...jer biče tu puno ljudi sa heart attack - om....jos koi dan i postavljam komanda za skeniranje na mac adresi za client_portal posto meni ne treba eto bicu velikog srca
pa vama cu dati to da se uverite danetreba nikakva skripta