Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав, на што уред гледате stalkeri 4К резолуција?

Pozdrav forumasi,i svima ugodan vikend.moze li pass za listu.

Последно уредено:
Svima želim uživanje u vikendu i pomalo i u gledanju dobrih listi ...

Pozdrav , za vikend ide utrka formule 1 i finiš engleske premier lige , pošto u vikendici nemam kablovsku ako neko može da mi pošalje listu koja sadrži sport klub srbija 1 ( prenos utrke ), sport klub 2 sr ili hr ( prenosi brighton - mančester siti ) i sport klub 1 hr ( prenosi liverpul - wolvefhampton ) trebaju u biti samo ova 3 kanala

Последно уредено:
pozdravo drustvo!
baram lista na slovenski kanali koi traat podolgo vreme za luge od slovenija
koj ima neka mi isprati vo poraka
pozdrav!

Znači, ni to ne zna nego prepisuje :ROFLMAO:
Niste ni svesni sta vam je covjek dao sve na tacu sad ko zna zna,ali izgleda ovdje rijetki kuze da su dva i dva pet, a ne cetiri hahahah.Trebate vi jos puno banana pojesti.U roku dva mjeseca dva clana vam dali bas sve, ali bas sve, ali izgleda niko nezna da cita sve nepismeni.DA ste citali sad bi svaki po tisucu listi imao za tri zivota, staces

Niste ni svesni sta vam je covjek dao sve na tacu sad ko zna zna,ali izgleda ovdje rijetki kuze da su dva i dva pet, a ne cetiri hahahah.Trebate vi jos puno banana pojesti.U roku dva mjeseca dva clana vam dali bas sve, ali bas sve, ali izgleda niko nezna da cita sve nepismeni.DA ste citali sad bi svaki po tisucu listi imao za tri zivota, staces
Ja samo ove legalne :P i pokoji ilegalni
JuLOdRo.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom