Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
samo da pozdravim Marka....ima apk,IPTV...i gledaš sve....skeniranje listi,prošlost....novo vrijeme je došlo...Screenshot_20190427_031700_com.iptvbox.iptvboxiptvbox.jpg[DOUBLEPOST=1556329571][/DOUBLEPOST]da ne bi ispalo da lažem,pogledaš Screenshot_20190427_034007_com.iptvbox.iptvboxiptvbox.jpg u desnom lijevom kutiću,i vidiš,što HD....[DOUBLEPOST=1556330994][/DOUBLEPOST]E,još jednu da napišem,poštivam sve,koji su znalci i koji su nešto naučili,(takav sam i sam bio),i drago mi je da pišu nickovi,(koji su dosljedni sebi,što znači ne mjenjaju ih),da ih ne nabrajam,ali ne morate se svađati oko listi,danas ih nađeš,koliko želiš....ali zapamtite,bestip,bitka i zdrava su najbolje liste na ovim prostorima,stabilne,i nema što nema...i ova gore isto nema što nema,ali nije to to...svatko nešto želi....svima veliki pozdrav,i mnogo uspjeha u....jbga,u što više tv kanala....

Последно уредено:
FANTASTICNO FHD!!!! (ma nek je i ................)
nisam objavio da unistim listu, covek je postavio u promo svrhe!!!!
2019-04-27-100355.png

Последно уредено:
Marko Cepenkov malku zaebava stava zip fajlovi posle koga ke pobaras ne praka pasword.

yyNFwGj.jpg

Последно уредено од модератор:
Marko Cepenkov malku zaebava stava zip fajlovi posle koga ke pobaras ne praka pasword.
yyNFwGj.jpg
Па нормално
Ќе дадам на
тој што сакам
Ти ми бараше пасс за да си видел кој сервер е,,,
Пред неколку дена иронизираше на тоа што критикувам кога се поставуваат добри листи, јавно, и се уништуваат!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom