Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Здравејте имам нужда от сталк'р портал за маг 322 с богарски канали. Ако нјакој може да помогне да пише на лично.благодарја

Здравејте имам нужда от сталк'р портал за маг 322 с богарски канали. Ако нјакој може да помогне да пише на лично.благодарја
Ja IMAm potreba od ex yu

Nema ovdje kruha od kako nema Intera i Dsukija.Gazde listi mogu da odahnu malo.Nema clana na kajgani koji bi davao ritam temi,sve dosadno.

Pozdrav svima NETFLIX acounti se dele :
-ilince
-Kamil

-Gargamel83
posle ovih 5 sto sam podelio odlucio sam jos 5 da podelim ali problem ima njih 10.
zato nebudite tuzni ako nedobijete probajte iduci put. Prvo dobijaju Prijatelji posle oni sto nesto uradili za drustvo na forumu a onda oni koj lepo pitaju.....

Pozdrav svima NETFLIX acounti se dele :
-ilince
-Kamil
-Gargamel83
posle ovih 5 sto sam podelio odlucio sam jos 5 da podelim ali problem ima njih 10.
zato nebudite tuzni ako nedobijete probajte iduci put. Prvo dobijaju Prijatelji posle oni sto nesto uradili za drustvo na forumu a onda oni koj lepo pitaju.....

sledeci dobili
schundo13
brmm
neodoliv

jos dva acounta

Jel zna neko, dal postoji koji iptv player koji daje mogućnost da kad u nekoj listi gledaš video on demand bez prijevoda da se spojiš na open subtitles i downloadaš titlove pa da idu s filmom/serijom?

@Albert Trotter Mislim da takvi iptv player ne postoji...bar ja nisam do sad sreo....To ti je kod KODI ili one aplikacije za filmove i serije kao CINEMA HD....etc....

Postovani totaliptv

ako je moguce dobiti acount za netflix bio bih Vam zahvalan.

U zdravlje,
Raco

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom