Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kanali Ex-Yu + Albania + Russia + Bulgaria + Poland + MACEDONIA + Romania + SWEDEN + Kanali Music 20-12-2018

click here

Kanali Albania + Kanakli Filma AL + Kanali Sporte AL + Kanali Muzike AL + Kosovare 20/12/2018

click here

Kanali EX-YU Albania + Cyfrowy Polsat + Russia + Romania + Bulgaria + Czech Republic + Greece + Scandinavian+ it + uk + us + tr + fr + nl + de + pt + es + latino 20/12/2018

click here

Ima ljudi koji daju listu i ja sam ih upoznao par ali ima ovih koji cesto tipkaju po forumu a glume si kao da su iskopali zlato a ne listu i nedaju :) samo se hvale bzv jadnici...

zeljko1972 ja tebe vidim da svaki ti bozji dan molis za liste? sta se stobom desava? :) jel ti to treba za svoj panel twobraca? ako ti treba posalji pm poslacu ti imam tih free kanala taman za tebe :) :)

A sto da posalje kad se javljaju vecinom reseleri i i neki sto drze servere... Nije @kljuki lud toliko da nasedne na to.... Ne daj im nista druze...

A i ako je covek rekao javne znaci google zna sve, pitajte njega;)

Do juce si plakao kako da skenjiras exenet i playliste pa ti je jedan pomogao danas si kurte murte debelo pokvaren i dupelizac :noze::mad::angel::angel::angel:

Hajde dečki,da nerazbacujete liste bet bez veze pošaljite jednu.Imam jednu što mi je poslao ilijao88 ali izgleda da je netko još ima pa nekad sjecka Još jedna nebi bilo loše.Hvala!

Kanali Ex-Yu + Albania + Russia + Bulgaria + Poland + MACEDONIA + Romania + SWEDEN + Kanali Music 21-12-2018

click here

Kanali Albania + Kanakli Filma AL + Kanali Sporte AL + Kanali Muzike AL + Kosovare 21/12/2018

click here

Kanali EX-YU Albania + Cyfrowy Polsat + Russia + Romania + Bulgaria + Czech Republic + Greece + Scandinavian+ it + uk + us + tr + fr + nl + de + pt + es + latino 21/12/2018

click here

Evo ovako se to radi kad je rijec o listama a ne unistavati, ko treba neka uzme ili da iskoristi kao prijedlog za skeniranje.
Hvala @Sota

giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom