- Член од
- 4 декември 2017
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 19
Dobro Vece ima li ko neku listu od ksportiptv sa vise kon da mi da na pm? Imao sam ja jedanu gledao sam je vise od 5 meseci na zalost danas je stala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
slazem se sa tobom u potpunosti@saskon je jedan od najboljih tu na forumu...casti listom i ne trazi nista zauzvrat poput nekih ...saskon svaka tebi cast ,i naravno ima jos super ljudi koji su uvijek spremni pomoci...respekt za saskon
Moze svako da kaze sta hoce tj ima pravo na svoje misljenje ali ljudi Saskon je institucija on sto zna i moze u iptv bransi to retko ko moze da se pohvali a i trudi se da pomogne da se nauci nesto.Nije cilj samo dati listu nekome i to je to treba nesto i nauciti a za to je saskon nr1Xaxaxaxaxa ziveo saskon![]()
a sta si ti tu? referent il si naj pametnji!..covejk daje liste ako tebi nije dao ko ti je sad kriv.. tako je saskon brate samo napred nek se daje sve sta ima i toje to i da nema diskusijeKoji si ti brale filozof, kome si ti šta dao? Samo kačiš slike na forumu.[/QU
nekoj od ovie nasive spioniKoj si pak ti sega?
pazi vamu jas sum gazda ovde i mnogu gomna nejkam jadenje.....Koji si ti brale filozof, kome si ti šta dao? Samo kačiš slike na forumu.
Pisi mu I na nego deka e vo Vip na onoj propadnatiot forum-iptv drnkanje.pazi vamu jas sum gazda ovde i mnogu gomna nejkam jadenje.....
http://nn.geo.joj.sk/hls/wau-540.m3u8
Onda ih jedi sam...pazi vamu jas sum gazda ovde i mnogu gomna nejkam jadenje.....
ne lale sum jas....Ti si Bole zmija a.???
Послато са A5 уз помоћ Тапатока