- Член од
- 28 јануари 2018
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Instaliraj ovo na android i imas turske kanale.i onda izvuces stream adreseDobro utro poçituvani...-Nekoj ako ima trajni Turski kanali,slobodno neka isprati na pm....Blagodaram...
ne znam sto te zeza.... Jel to MS Paint?Ne ce pa necejer moguce neki kodek da fali ili sta vec m3u pusta a ovaj md hteo da probam i nece pa nece??Прегледај го приврзокот 186394
Da paint ,videcu testiracu jos malo,meni je da proban da otvori da znam da moze ako imam takve fajlove...ne znam sto te zeza.... Jel to MS Paint?![]()
E na slika se nevidi dali je 32 ili 64 vlc
aj salji test da ja procjenim
ne vidis li da je 51 godina - taj kad ti pusti super iptv mozes da mi se javis na skype.aj salji test da ja procjenim![]()
onda smo generacija ja i on dace on meni gratis vidjet cesne vidis li da je 51 godina - taj kad ti pusti super iptv mozes da mi se javis na skype.![]()
Dobio sam test jako dobra lista ful hd arene, sk ful, fox u hd itd......ne vidis li da je 51 godina - taj kad ti pusti super iptv mozes da mi se javis na skype.![]()
Super,hvala punoVjerovatno imas android telefon, instaliraj na njega Kore, to ti je oficijelni daljinski za Kodi i udri.![]()