Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li neko možda stabilnu listu sa kanalima RTS 1 i 2 ?

Послато са X5max уз помоћ Тапатока

Jeli besplatna lista i možeš li poslati?

pozz,koji scener prepoznaje stalker panele?Wotweb nginx/1.4.6 (Ubuntu) ali nije uvjek,ima li neki scener da prepozna stalker?
Probaj so stalkerskan.

Послато са A5 уз помоћ Тапатока[DOUBLEPOST=1512497912][/DOUBLEPOST]
Jeli besplatna lista i možeš li poslati?

Besplatna i javna a raboti ekstra, sam ke si gu najdes.

Jas imam 9listi ni edna ne raboti,kojznae sto e,sepak fala-na tabe I na MaxHeadroom.Ni so Vpn ne mi rabotat,no nema veze imam dosta drugi listi.pozdrav do dvajcata.
еве јас ке ти пратам ,што работи:D[DOUBLEPOST=1512500290][/DOUBLEPOST]pancepaki, Aj пробај да инсталираш на боксот TIDAL ,најдов премиум акаунти,кај мене, една на PC работи со месеци.
Поздрав и до тебе.

Последно уредено:
Izvini nemam na boksot memorija slobodna, samo 9-10mb ima slobodno.Retko I gledam na nego tv.mi stoi taka doma faka prasina 6-8meseci.Od android box koj kosta 1700-1800denari tolku muzika,LDK e nekoja marka,ako nemas platvorma za ladenje,moze da si svaris na nego slobodno kafe-ha ha.

Izvini nemam na boksot memorija slobodna, samo 9-10mb ima slobodno.Retko I gledam na nego tv.mi stoi taka doma faka prasina 6-8meseci.Od android box koj kosta 1700-1800denari tolku muzika,LDK e nekoja marka,ako nemas platvorma za ladenje,moze da si svaris na nego slobodno kafe-ha ha.
Друже го земав од Анхоч пред не цели 2 год. и работи ко бонбона ....На терариум гледам филм или серија а истовремено на дизер си слушам и музика.:D

Ke ne kaznat za offtopic,i jas go zemav of Anhoch,go odpakuvam go svrzuvam domago uklucuvam I posle 15minuti gledam pocna da dimi bel cad.No mi go smenija za drug,odma kupiv platvorma,i eve 4godina si tera seuste.Ne e los no ima 1gb ram,mu staviv I root,me iznamuci dodeka najdov aplikacija za root,loso e sto nema slot za memoriska kartica.Kodi raboti na nego perfect.

Ke ne kaznat za offtopic,i jas go zemav of Anhoch,go odpakuvam go svrzuvam domago uklucuvam I posle 15minuti gledam pocna da dimi bel cad.No mi go smenija za drug,odma kupiv platvorma,i eve 4godina si tera seuste.
Е,ова ако е офтопик...другите постови незнам што се?
Јас скоро на еден другар му инсталирав коди,и ред други апликации,беше 4К,ова - она.. .ама за мојот бокс и да ми доплати не му го давам..:D

Jas na boksot imam-Kodi so Osijek build I se raboti super-ne instaliram nisto poveke kodito lapa mnogu prostor I memorija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom