Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ako netko hoce da mi posalje pass na PM za IPTV_Hacker_2, bicu zahvalan.
Ucim skeniranje, a sa tim skenerom jos nisam probao.
A mozda bih koju listu i nasao, treba probati.

Ma nije ti to nesto

Vjerujem da ti imas bolji kad kad ti taj ne valja, ali je pitanje da li bi ga i meni posudio?
Stvarno mi je namjera da dodjem do liste koja nije objavljivana i koja nece prekidati.
Obzirom da si probao taj hacker, onda imas i pass, ili ces mi pokloniti bolji?
Unaprijed zahvaljujem!

Vjerujem da ti imas bolji kad kad ti taj ne valja, ali je pitanje da li bi ga i meni posudio?
Stvarno mi je namjera da dodjem do liste koja nije objavljivana i koja nece prekidati.
Unaprijed zahvaljujem!
nemam cuo sam da pricaju tako

Unaprijed zahvaljujem!
Skenerot ne e koj znae sto...ako sakas pasvord jas ke ti dadam.

exyu tv

Imam ja i onu drugu verziju. I stvarno su dobri za MAC liste.
Problem je sto mi nakon nekog vremena windowsi to proglase virusom i pobrisu.
Onda ja moram opet iskljucivati antivirusni program, ponovno instalitati, da bi windowsi opet pobrisali.
Mozda i za to postoji netko trajno rjesenje, ali ja ga ne znam.
Bill, znam da ti imas onaj pass, pa posalji mi, da mi ovaj ZIP ne stoju tu pred nosom.
Ako mi skoro netko to ne posalje, brisem ga, i opet krecem sa molbama za dobru domacu listu:)

Onda ja moram opet iskljucivati antivirusni program, ponovno instalitati, da bi windowsi opet pobrisali.
Bill, znam da ti imas onaj pass, pa posalji mi, da mi ovaj ZIP ne stoju tu pred nosom.
Ako mi skoro netko to ne posalje, brisem ga, i opet krecem sa molbama za dobru domacu listu:)
...pa eve jas ti prativ pasvord i dobra lista so site ex yu kanali...a za da ne ti go brisi skenerot vo antavirusnata programa stavi exception...

Последно уредено:
Advanced Cracking Tools Compilation

Sentry MBA v 1.5.0
Hitman v 1.3.3
Vertex v 1.0.3
APEX
------------------------------------------------------
everything you need for the professional account cracking or for the noob whom is willing to learn all filed together with 2000+ Configs included
vertex.png

apex.png

hitman.png

Download:
---------------------------------------------------------------------------------------------------

combo svih mac adresa
Ovaj mac combo je mnogo tezak 304MB pa budite spremni na duze otvaranje fajla ( oko 16000000 kombinacija), otvarati, editirati i dodavati servere sa notepad ++
download:

Ako koristis Win10 ne treba ti nikakav antivirus, njegov Defender je vise nego dovoljan. Eventualno jos instaliras malwarebytes i "procesljas" jednom mjesecno racunalo za svaki slucaj.
Sto se tice skenera, SentryMBA je u svakom slucaju prva liga ali nije bas za pocetnike. Po meni, puno bolji izbor je losmij skener, u njemu mozes raditi razne "perverzije", a ako si pocetnik mozes ga jako jednostavno koristiti. Oba su javna, dakle nema nikakvih pasworda i sl. budalastina.

pomognete mu pobrzo!!!!.... bidejki i zip fajlot za koj bara pass ,antivirusot ke mu go izbrise...(n)(n)(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom