Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ima li dobri ljudi trazim 1 put jednu listu sa ex yu kanalima sa arenama i sport klubom[DOUBLEPOST=1504288069][/DOUBLEPOST]nek mi posljalje porukom ako jos ima takvih

ima li dobri ljudi trazim 1 put jednu listu sa ex yu kanalima sa arenama i sport klubom[DOUBLEPOST=1504288069][/DOUBLEPOST]nek mi posljalje porukom ako jos ima takvih
Ima listi koliko hoces,prelistaj dvije tri stranice unazad i naci ces listu, neke od ovih listi koje su objavljene u zadnja dva dana rade vec par mjeseci bez problema

Envoyé de mon A0001 en utilisant Tapatalk

sretan%2Bbajram%252C%2Bsretna%2B%25C5%25BEena.jpg

napisao bih još koje slovo....da ne bi ispalo,zok2009,prodaje pamet....i ja sam počeo,od nule,nisam znao što je IPTV,što je m3u,što je ....?kada sam počeo,bilo je tu jako dragih ljudi,vjerujem da ih ima i sada...da ih ne prozivam,neko te mrzi,netko te poštuje....izvinjavam se,ako nekome nisam pomogao (podijelio,ono što možete,da naučite),podjelio listu....poštivam sve,i one koji me provociraju,a,ponajviše,od onih od kojih sam nešto naučio...oni znaju,tko su ti....zato,pomognite jedni drugima...nemojte da Vam se forum zatvara,zbog kojekakvih provokatora,poštivaj kuću u kojoj jesi.....
:oeoeoe:

zok2009 meni si uvjek pomogao kad je tebao savjet, pomoc oko skeniranja, dati mi listu ako je potrebno... Hvala na tome!

Usput svi koji su danas cestitali Bajram, hvala od srca na tome!

Pozdrav svima

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom