Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
namoj da spamamo forum....postoji pm....[DOUBLEPOST=1496537639][/DOUBLEPOST]prvi koji se javi dobije dobru exyu listu....

Последно уредено:
Amis strimovi postoje u cetiri rezolucije, ovisno o uredjaju na kojem ga koristis. Onaj koji je naveden, stream_wifi_1200k je rezolucije 360p i najvise se koristi jer svi kopiraju jos onu listu koju je bikersdays postavio na kodi.hr forumu jos davno. Ako promjenis kraj strima u stream_iptv_2000k rezolucija malcice poraste.:)
Ovo ne vrijedi za kanale sa hr titlovima, oni se ne emitiraju ovim bitrate-om, barem ih ja nisam otkrio.
Meni s user-agent : AppleCoreMedia/1.0.0.8C148
ovi linkovi ne rade ! Ako ima neko kakvo rijesenje, moze na pm.
Thanx

Meni s user-agent : AppleCoreMedia/1.0.0.8C148
ovi linkovi ne rade ! Ako ima neko kakvo rijesenje, moze na pm.
Thanx
Kod mene potpuno normalno rade, mozda imas kakvu geoblokadu, probaj sa VPN ili proxy iz HR ili SLO.
Ah da, iako navedes user agent lista ti nece raditi u VLC, radi u Kodi ili Simple player, oni ispravno parsaju user agent.

Dobar dan svima, imam jedno pitanje za vas: IPTV box mag 250 " your stb is blocked call your provider" sta trebam uradit? Ja sam mu Software aktualizirao i cak na fabricko podesavanje vratio i opet isto. Molim za pomoc... Hvala i pozdrav svim!

Dobar dan svima, imam jedno pitanje za vas: IPTV box mag 250 " your stb is blocked call your provider" sta trebam uradit? Ja sam mu Software aktualizirao i cak na fabricko podesavanje vratio i opet isto. Molim za pomoc... Hvala i pozdrav svim!
Dobro ti pise,kontaktiraj provajdera,valjda je lista blokirana

Envoyé de mon A0001 en utilisant Tapatalk

do gazde ti je 100%istekla ti je lista..

Best prices for IPTV

ITALY ALBANIA ARABIA
DEUTCHLAND ROMANIA BELGIQUE
UNITED KINGDOM NETHERLAND FRANCE
PORTUGAL EX-YU RUSSIA
SPAIN MACEDONIA INDIA
TURKEY NORDIC LATINO
USA BEIN SPORTS HOT +18

ITALY MOVIES
ENGLISH MOVIES

1 Month = 6€
3 Months = 15€
6 Months = 30€
1 Year = 45€

IPTV test lines are Free for 24 hours

Payment method:
Bitcoin ONLY

Hvala na odgovorima, tacno je da je lista istekla ali se stari gazda ne javlja pa ja mislio sam probati nesto da uradim ako uspijem. Link od servera u portalu stoji, znaci njega izbrisat i ona bih mogao sam nesto probat, ako ne, onda cu traziti nekoga koji liste nudi i po kojoj cijeni... pozzz

Kod mene potpuno normalno rade, mozda imas kakvu geoblokadu, probaj sa VPN ili proxy iz HR ili SLO.
Ah da, iako navedes user agent lista ti nece raditi u VLC, radi u Kodi ili Simple player, oni ispravno parsaju user agent.
Ma kod mene nece ni u Simple Player,
http://cdn.iptv.amis.net/LIVE/KlasikTV/stream_wifi_1200k.m3u8|User-Agent=AppleCoreMedia/1.0.0.8C148
Neznam sta moze biti...stavim link ovakav s user agent , medjutim nista nece da otvori...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom