- Член од
- 30 октомври 2016
- Мислења
- 320
- Поени од реакции
- 404
Naravno da ima ljepsih stvari zok nije sve u fudbalu ,ma,ja ti to ne gledam,ima i ljepših stvari u životu,osim lige....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ima ljepsih stvari zok nije sve u fudbalu ,ma,ja ti to ne gledam,ima i ljepših stvari u životu,osim lige....
namoj da spamamo forum....postoji pm....[DOUBLEPOST=1496537639][/DOUBLEPOST]prvi koji se javi dobije dobru exyu listu....
Meni s user-agent : AppleCoreMedia/1.0.0.8C148Amis strimovi postoje u cetiri rezolucije, ovisno o uredjaju na kojem ga koristis. Onaj koji je naveden, stream_wifi_1200k je rezolucije 360p i najvise se koristi jer svi kopiraju jos onu listu koju je bikersdays postavio na kodi.hr forumu jos davno. Ako promjenis kraj strima u stream_iptv_2000k rezolucija malcice poraste.
Ovo ne vrijedi za kanale sa hr titlovima, oni se ne emitiraju ovim bitrate-om, barem ih ja nisam otkrio.
Kod mene potpuno normalno rade, mozda imas kakvu geoblokadu, probaj sa VPN ili proxy iz HR ili SLO.Meni s user-agent : AppleCoreMedia/1.0.0.8C148
ovi linkovi ne rade ! Ako ima neko kakvo rijesenje, moze na pm.
Thanx
Dobro ti pise,kontaktiraj provajdera,valjda je lista blokiranaDobar dan svima, imam jedno pitanje za vas: IPTV box mag 250 " your stb is blocked call your provider" sta trebam uradit? Ja sam mu Software aktualizirao i cak na fabricko podesavanje vratio i opet isto. Molim za pomoc... Hvala i pozdrav svim!
Kontaktiraj vlasnika da ti dopusti pristup.Dobar dan svima, imam jedno pitanje za vas: IPTV box mag 250 " your stb is blocked call your provider" sta trebam uradit? Ja sam mu Software aktualizirao i cak na fabricko podesavanje vratio i opet isto. Molim za pomoc... Hvala i pozdrav svim!
do gazde ti je 100%istekla ti je lista..Dobar dan svima, imam jedno pitanje za vas: IPTV box mag 250 " your stb is blocked call your provider" sta trebam uradit? Ja sam mu Software aktualizirao i cak na fabricko podesavanje vratio i opet isto. Molim za pomoc... Hvala i pozdrav svim!
Ma kod mene nece ni u Simple Player,Kod mene potpuno normalno rade, mozda imas kakvu geoblokadu, probaj sa VPN ili proxy iz HR ili SLO.
Ah da, iako navedes user agent lista ti nece raditi u VLC, radi u Kodi ili Simple player, oni ispravno parsaju user agent.