Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
daj,ti mene sexaš,dosadno ti je,ja sam ozbiljan,a ti moraš raditi....ti bereš lovicu,a,ja....pošalji noćašnju zaradu ,dobiti ćeš gdje....ajde,malo budi aktivan,neprijatelj,nikada ne spava....:masa:

Zar jos ima budnih? ;) ja cu polako na spavanje... Laka i ugodna Noc svima

Pozdrav

Uzivaj kod nas sve posten narod nema kriminalaca, ko da smo Svicarska[DOUBLEPOST=1492565359][/DOUBLEPOST]Niko nema strimove pitacu sutra bobanku on mora da ima . pozz do Sota.

evo moga prijatelja šote....neka mene prcaju,ionako se skidam s ovog foruma.....da napićim koju sliku.....?tko nema neka gleda slike.....[DOUBLEPOST=1492565691][/DOUBLEPOST]koju da pustim,mogu...koliko hoćeš.....ali svi koju pljuju po Šoti,prvo su jadnici,a,da s njim malo komuniciraju,vidjeli da je čovjek pravi......i ja sam tu gdje jesam....ne molim....naučio....ali nije tražio.....Šota,imaš li kakvu listu za mene....?[DOUBLEPOST=1492565793][/DOUBLEPOST]koji treba program pustiti.....neka mene malo pljuju,ionako je to zadnje.....

Последно уредено:
Kako zadnje ko ce da mi da one programe, sutra to potrazi i pusti nek se opusti malo narod.
Dosta korejskih programa ima u Slynet world TV listi.

ja se zezam s pancepaki,a strava film....legendarni,Kužiš stari moj.....zahvali mi što sam ti pravio društvo,a,dobri su i oni što iz prikrajka vire....svima lijepa noć.....001.jpg

nemoj to širiti,sutra mi je pm,u banani,možeš li nešto zadržati za sebe,eto,radi takvih,kao što si ti ne djelim liste....LP

ali,neka se svi jave tebi,jer sam ti sve liste dao....nemam više ništa,a ti podjeli kome hoćeš....lijepa noć svima....

Ne delim ja liste ova je dobra lista bb1.sendevric.
Koliko liste imas kad si mi poslao sad 50komada.Kod nas 50dan 50 liste hvala ti zok2009
Inaku kaj nas se odrzuvaat pripremite za Olimpiskite igri 2018godina.

Последно уредено:
Ako neko ima neobavljenu listu sa USA kanalima saljite mi na PM.
Hvala unapred!

look-here.gif

NEW IPTV ( 14 M3U LINKS ) ALL CHANNELS & VOD & PACKAGES WORLD 19-04-2017

M3U LINK 1 CLICK HERE

M3U LINK 2 CLICK HERE

M3U LINK 3 CLICK HERE

M3U LINK 4 CLICK HERE

M3U LINK 5 CLICK HERE

M3U LINK 6 CLICK HERE

M3U LINK 7 CLICK HERE

M3U LINK 8 CLICK HERE

M3U LINK 9 CLICK HERE