Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pa dajte nesta ovamo internacionale sportbili bilo bi mi drago ako imate nesta viska samo molim vas nase kanale jer ja stranske ne gledam osim sky njemacka pozdrav unaprjed hvala

Da sljaka sljakala bi i dalje kada bi ju koristili samo oni koji zele gledati a na da ju saraju dalje ili koriste za striming na blogovima itd...
evo prvih 5 sto se jave dobiju narodnu iako neznam tko je od njih iskren i da nesire dalje mogu je dugo imati pozz
Samo prvih pet odmah post ispod salje listu :D
evosalji i meni jednu

Ova lista traje vise od dvije godine i moze podnijeti dosta konekcija ali svaki faktor igra ulogu nekiju uzmu sarju dalje kao njihovu ili ju koriste za strimanje na web stranici i jednostavno ju ukinu pa prosudite sami http://adf.ly/1m7CvD
Zasto je trajala 2 godine a odjednom se ugasila i tako svaka lista, zato bi trebali napraviti podjelu tko zaista treba listu za sebe i moze ju dobiti a trajat ce mu vrlo dugo a za stremanje na web stranici koji zele neka najve da je za to i dobit ce i za to ali kraceg vijeka :bravobe:

Hvala na listi, i ova radi. A da li ce prekidati, to cu tek vidjeti. Ne znam zasto drugi trebaju liste, mogu reci samo za sebe.
Ja nikome ne bih dijelio tudju listu, kao ni ista drugo, ako je dobijeno na poklon.

Hvala na listi, i ova radi. A da li ce prekidati, to cu tek vidjeti. Ne znam zasto drugi trebaju liste, mogu reci samo za sebe.
Ja nikome ne bih dijelio tudju listu, kao ni ista drugo, ako je dobijeno na poklon.
Pa to uglavnom svi kazu kad dobiju listu,ali na zalost malo njih se toga pridrzava.Da nije tako liste bi svakako duze trajale.A osim toga koliko sam ja primetio ima grupa ljudi sa Foruma koja stalno trazi liste,da ih ne imenujem jer ce se oni prepoznati,a zasto bi trazili,ako ih ne prosledjuju nekom,sto je u najmanju ruku neposteno prema ljudima od kojih dobijaju te liste.Da se razumemo, ne mislim tu na tebe drag07 vec sam se samo nadovezao na tvoj komentar,jer ljudi koji daju liste zasluzuju postovanje,a ne da neko sebi skuplja jeftine poene na konto drugih.Pozdrav

Pa to uglavnom svi kazu kad dobiju listu,ali na zalost malo njih se toga pridrzava.Da nije tako liste bi svakako duze trajale.A osim toga koliko sam ja primetio ima grupa ljudi sa Foruma koja stalno trazi liste,da ih ne imenujem jer ce se oni prepoznati,a zasto bi trazili,ako ih ne prosledjuju nekom,sto je u najmanju ruku neposteno prema ljudima od kojih dobijaju te liste.Da se razumemo, ne mislim tu na tebe drag07 vec sam se samo nadovezao na tvoj komentar,jer ljudi koji daju liste zasluzuju postovanje,a ne da neko sebi skuplja jeftine poene na konto drugih.Pozdrav

Zato sam i govorio samo u svoje ime. Tocno je da se ne moze svakome vjerovati, kao ni to tko sto ovdje pise.
Ali vremenom se sve to rascisti i svatko pokaze svoje lice.
Svaka cast ljudima koji dijele liste, jer njima te liste ne padaju s neba. I za to se treba potruditi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom