Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
ma vec sa mu stavili u https://www.shodan.io/ neki stvari do duse ne toliko javno ali ako se usetat ovi akule ode mu sve na cika kure.A on je u vezi i sa drugi ljudi koj isto predlazat iptv tako da koristi i nihovi stremove tako da moze sve da se uhvatat nakraj za palce-za to po malo pricajte za kureto ako hocete da gledate.U zadnje mesec dana vec 4-5 puta go spominjate i se hvalite sa njegova lista -sta mislis da ovde samo budale dolaze ovde ima ljude koj nemat i jedan post ovde a sa u mogucnost da sredat svaki i samio cekat nesto zanimlivo da se stavi -za to po malo pricajte .
samo sam dao misljenje ,da su tih 5 servera bolji od dva brata ,naravno moje misljenje[DOUBLEPOST=1491484840][/DOUBLEPOST]nemoze 100 jko zatvoren si

Lijep pozdrav svim članovima Kajgane, a posebice velikom kolegi i gospodinu Internationalu. Svima želim dobar rad, puno učenja, dobrih i stabilnih lista, a ponajviše druženja bez provokacija i sličnih gluposti

samo sam dao misljenje ,da su tih 5 servera bolji od dva brata ,naravno moje misljenje[DOUBLEPOST=1491484840][/DOUBLEPOST]
nemoze 100 jko zatvoren si
Ti da ali ovi darkon je slikal kanali i stavil ovde ,sad ce se javi neko da pita za lista,drug ce mu stavi lista ce se pocine diskusija i nakraj znamo sve kako se zavrsava taj film go gledam vec 10 godina.

Ne se sekirajte za mediafuture bilo sto da se postavi,odma se brise toj post ima mnogu dobra sorabotka so gazdata na mediafuture.

Poz ako bi mogla jedna stabilna Dva Brata na pm hvala unapred poz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom