Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vidim da vam nisu poznate kako rade C linije posto sam nekad davno na tome doktorirao ima vec puno godina ne stoji tvrdnja da c linija ide na jednom uredaju.Ja doma imam istu c liniju na dva uredaja razlicita ip adresa istovremeno radi na oba super tako vec vise od godinu tako funkcionira.Mogu se c linije i skenirat ali o tome nebi natukno jesam ali nacin necu.Isto mozete uci ko u panele i pokupit.Nedugo sam asistirao kako se stavlja lazna c linija i kamo se stavlja koja vredi isto i za listu tako kako se ostavlja datum i te stvari.A zadnje vrijeme jedna mala stvarcica je bolje zanimljivija nego drimovi sta se lista tice ima i na desetke unutra.Naravno C linija je top 1
:confused: Ali nije bitno ! :)

Provider: ITirana sh.p.k — Tirana
Provider: Exe Net Advertising d.o.o. — Belgrade
Provider: Metronet telekomunikacije d.d. — Zagreb
Provider:Serbia BroadBand-Srpske Kablovske mreze d.o.o. — Belgrade

Ako nekome treba nek se javi na pm:)

ma dajte pomozite nam kako se to sve radi ako nije za siru javnost moze i na pp ja sam zainteresovan hocu nauciti.... molio bih.....
Vidis kako mac zavrsio tako bi i to zato ja nisam za sirenje,nemogu se svi sa dostignucem nositi to je problem.A da vjerujem ne vjerujem vise nikom to sam iskusio dobro
A kad udete u panel sa c linijama iznenadili bi se kako jednostavne izgledaju cak jednostavnije nego obicni useri za liste;)
Evo sad bas gledam ima cak od 2013 da rade isti useri znaci duze nego obicne liste valjda ljudi produzuju jer vrijedi C ili N linija.
I jako bitno je server ima recimo od 6 da vam ni jedan nece radit dobro nema veze koliko se zakacilo gore server je bitan.Ako je server dobar i ako je uh... 1 karta bice uredu

Последно уредено:
steta

steta kad se takve liste objave javno ,na pm je moglo dosta ljudi gledati

точно така!!!!
незнам која им е целта,да пропадни што побрзо листата или да бидат "COOL" кај другите членови.
има многу листи кои што работат долго,и се раздаваат на ПП,
а штом излези овдека јавно ,да знаете дека не преноќува,мртва е ,за неколку часа.
значи според мене,и повеќето ќе се согласат ,сите што објавуваат вака јавно добри листи,не еднаш,се рестримери,подржувачи на рестримерите или само обични провокатори.[DOUBLEPOST=1486326177][/DOUBLEPOST]
Provider: ITirana sh.p.k — Tirana
Provider: Exe Net Advertising d.o.o. — Belgrade
Provider: Metronet telekomunikacije d.d. — Zagreb
Provider:Serbia BroadBand-Srpske Kablovske mreze d.o.o. — Belgrade

Ako nekome treba nek se javi na pm:)
е вака е подобро тоа ме радува!!!
и да е копирана од друг форум,таму не секој може да ја сметне види,повеќето форуми се ,со некаков лимит ,на регистрираност или број на постови,или вип.еве јас сакам да ми испратиш на ПП.[DOUBLEPOST=1486326384][/DOUBLEPOST]
znam drug nisam ni pomislio na tebe
@internacinal уште колку пораки да ти пратам на пп или скајпе да ми одговориш?

Последно уредено:
точно така!!!!
незнам која им е целта,да пропадни што побрзо листата или да бидат "COOL" кај другите членови.
има многу листи кои што работат долго,и се раздаваат на ПП,
а штом излези овдека јавно ,да знаете дека не преноќува,мртва е ,за неколку часа.
значи според мене,и повеќето ќе се согласат ,сите што објавуваат вака јавно добри листи,не еднаш,се рестримери,подржувачи на рестримерите или само обични провокатори.[DOUBLEPOST=1486326177][/DOUBLEPOST]
е вака е подобро тоа ме радува!!!
и да е копирана од друг форум,таму не секој може да ја сметне види,повеќето форуми се ,со некаков лимит ,на регистрираност или број на постови,или вип.еве јас сакам да ми испратиш на ПП.
Druze vec sam napisao jednom da je kopirana sa drugog foruma, i ako meni ne treba ne vidim sta je lose ako podjelim ljudima da gledaju.

Druze vec sam napisao jednom da je kopirana sa drugog foruma, i ako meni ne treba ne vidim sta je lose ako podjelim ljudima da gledaju.
поделија ја на на ПП,а вака ја уништуваш.до пред 2 дена има в 5-6 листи,предобри ,ги користеја сите моји пријатели ,е еден "добронамерник" ги објави половината овде,и прекинаја со работа за неколку часа,а ти пратив и порака за серверите кои ги спомна ,сеуште не ми одговори[DOUBLEPOST=1486327014][/DOUBLEPOST]пред некое време објавував листа во зип фаил со пасфорд,и пасс давав на 10-20 членови,и листите траеја многу подолго,а вака јавно само часови ,трајат ,верувај[DOUBLEPOST=1486327498][/DOUBLEPOST]@elmu986 еве јавно ти се заблагодарувам за листите,на ПП.
се надевам ќе потраат долго))
ама и вака треба да биде размената на листите,а учењето помошта може да е јавна,за да не му се покажува на секој посебно

Последно уредено:
E moj drug sve ok ali opet se povijest ponavlja heheh samo sto se jedan tamo daleko nemoze pomirit.
Ne vidim razlog da neko treba znati kako ako mu to ljepo radi kad dobi i sta je najvaznije ne gubi vrijeme na trazeci.Nisu to mrvice kako neko veli.Znas kako jedan moj poznanik rece jednom programeru .Veli ti ces zavrsit skolu faks zaposlit ces se ali ces ostat glup.Ovaj ga samo pogleda i njje mu bilo jasno.Sta sam ti htio napisat da zapamtis sta sam napisao jednog dana cu ti to isto napisat samo ces nesto potvrdit :D.Nesto slicno sam tvrdio prije godinu dana pa mi se smijali;)

Vidim da vam nisu poznate kako rade C linije posto sam nekad davno na tome doktorirao ima vec puno godina ne stoji tvrdnja da c linija ide na jednom uredaju.Ja doma imam istu c liniju na dva uredaja razlicita ip adresa istovremeno radi na oba super tako vec vise od godinu tako funkcionira.Mogu se c linije i skenirat ali o tome nebi natukno jesam ali nacin necu.Isto mozete uci ko u panele i pokupit.Nedugo sam asistirao kako se stavlja lazna c linija i kamo se stavlja koja vredi isto i za listu tako kako se ostavlja datum i te stvari.A zadnje vrijeme jedna mala stvarcica je bolje zanimljivija nego drimovi sta se lista tice ima i na desetke unutra.Naravno C linija je top 1
to su ukapirali i kinezi pa preko alibabe prodaju 3 linije na godinu dana za 10-12 evra i OTVARAJU sve .i nema skeniranja i nerviranja sa freeeeeezzzzzzooooom !!!!!ali nije interesantno da platis.heheheheeh

[DOUBLEPOST=1486328940][/DOUBLEPOST]
E moj drug sve ok ali opet se povijest ponavlja heheh samo sto se jedan tamo daleko nemoze pomirit.
Ne vidim razlog da neko treba znati kako ako mu to ljepo radi kad dobi i sta je najvaznije ne gubi vrijeme na trazeci.Nisu to mrvice kako neko veli.Znas kako jedan moj poznanik rece jednom programeru .Veli ti ces zavrsit skolu faks zaposlit ces se ali ces ostat glup.Ovaj ga samo pogleda i njje mu bilo jasno.Sta sam ti htio napisat da zapamtis sta sam napisao jednog dana cu ti to isto napisat samo ces nesto potvrdit :D.Nesto slicno sam tvrdio prije godinu dana pa mi se smijali;)
Moram priznati da mi nije bas sve najjasnije, ali ok, idemo dalje ! ;):confused::):D[DOUBLEPOST=1486329367][/DOUBLEPOST]
to su ukapirali i kinezi pa preko alibabe prodaju 3 linije na godinu dana za 10-12 evra i OTVARAJU sve .i nema skeniranja i nerviranja sa freeeeeezzzzzzooooom !!!!!ali nije interesantno da platis.heheheheeh
Moram ti reci da se ja jedno 6-7 godina sluzim c linijama (naravno onim koje otvaraju sve) gratis, tako da ....... ;):):D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom