Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poslane 2 liste na PmLjudska pamet je ogranicena,glupost nije![]()
nemam ali imam ovo sad neko pita dal ko ima two-brothers.dyndns.tv, a vlagor vam nista ne vrijedi to stucaDa nastavimo sa salom. Da nema slucajno neko password od Boza?
Liste koje sam sam nasao i dalje radePozdrav moje liste koje sam dobio od INTERNATIONALA I DSUKIJA rade jos uvjek , a dobi liste pre 6 meseci pozdrav i hvala
ima[DOUBLEPOST=1484519701][/DOUBLEPOST]Da nastavimo sa salom. Da nema slucajno neko password od Boza?
imaDa nastavimo sa salom. Da nema slucajno neko password od Boza?
ja hocu vlagor ako moze dsukinemam ali imam ovo sad neko pita dal ko ima two-brothers.dyndns.tv, a vlagor vam nista ne vrijedi to stuca
imam ih oko 400 kom ali ne vrijedi to
Tu ti jedan dijeli sad vlagor ja ne radim vise aj laku nocima[DOUBLEPOST=1484519701][/DOUBLEPOST]
ima
ja hocu vlagor ako moze dsuki
a koje tajTu ti jedan dijeli sad vlagor ja ne radim vise aj laku noc
etoja sam trazio sutiraju mePa ako imate vlagor i brotbers liste dajte ljudima da gledaju... ja sam.dao a izmedju tih pomenutih danas podjelio 20-tak lista
Pozdrav
dsuki ti samo mozes da mi das stabilnu vlagoretoja sam trazio sutiraju me![]()
Ma nije moguce ... ma sta kazes? Uh strasno da ti nece listu da posalju cccc e svasta .. da sam sad za comp JA bi ti sad poslao ...etoja sam trazio sutiraju me![]()
nema veze pozz sa sviMa nije moguce ... ma sta kazes? Uh strasno da ti nece listu da posalju cccc e svasta .. da sam sad za comp JA bi ti sad poslao ...
Pozdrav