Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Srekna Nova 2017 svima.
gledajte nettv jos uvek radi savrseno i najbitnije ne prekida
http://www.sultanovic.net/forum/12-105-108941-16-1479224158
Se znae koj international, dsuki, saskon, bobanku burman,MilutinMilankovic,rapca,tissot75,itd.Srekna nova 2017 na site clenovi na forumot,posebno na administracijata na kajgana sto ne trpi tolku vreme vakvi kakvi sto sme.tko ce mi dati keys?
tko ce mi dati keys?
Ако је то оно што мислим да јесте - да ради дуго истина је, квалитет лош , чим се накачи више људи неради.ma kakav bre keys radi to vec 3 godine u brovseru bez problema
![]()
HVALA TAKODJEПрегледај го приврзокот 162737
U Novoj godini, (a i uvijek) vam zelim da cinite dobro i da vam bude dobro, da uvijek imate vremena za svoje voljene, da oko sebe osjecate samo mir i veselje. Zelim vam da ste uvijek nasmijani jer smijeh je najbolji lijek. Uvijek budite ljubazni prema svima jer ne znate koliko to nekome znaci. Zelim vam zdravlja, ljubavi i srece, i da ste uvijek okruzeni ljudima koje iskreno volite i u cijem drustvu uzivate i osjecate se najljepse, jer je za mene to nesto najvaznije u ovozemaljskom zivotu. Sretna Nova 2017. godina!!